hej. Ja dalej zmęczona i jakaś taka bez eneregii. tesciowie mnie wkurzyli ostatnio na maksa, rządzą się z urodzinami Szymka i wszystko musiałam poprzestawiać. To pierwsza taka akcja z ich strony i z pewnością ostatnia. Więcej nie popuszczę, zresztą powiedziałam jasno Macinowi, że ja z nimi na ten temat rozmawiać nie będę, bo jestem tak wściekła, że z pewnością padłoby co najmniej jedno słowo za dużo.
Poza tym mam niemal codziennie spotkania z nowymi chętnymi do mojej szkoły, co dalej trochę mnie stresuje. Bo wiecie, to taka autoreklama musi być a ja w tym marna jestem. Ale podpisałam w tym tygodniu kilka nowych umów!

Poza tym Marysia dalej średnio grzeczna W skali 1-6 dałabym 3. wczorj zasneła o 23,45!!! masakra...
Doris ja też nie umiem zasnąć zanim Marysia nie zaśnie, ale jak jestem z nią sama to zdara mi się (nieplanowo) przysnąć na kilka minut. Ot tak jakos leżę, czytam jej i nagle śpię
Setana pisałaś na fb, że trafiłaś na świetnego dietetyka. Napiszesz cos więcej skąd taka restrykcyjna dieta u Natalki? Dobrze, że z glutenem wszystko ok! A jak psy?
Dla mnie wielkim szokiem jest jak Szymuś jest zupełnie bezproblemowy jeśli chodzi o alergie. Żadnych objawów, piekna skóra, nawilżona bez smarowania. Po Marysi, kóra do roku była uczulona na polowę pokarmów, to coś niepojętego.
Katamisz ja niezmiennie zapraszam zawsze! Jak będziesz nastepnym razem w naszych stronach to wpadaj koniecznie!
andariel Marysia nie przelknie tranu więc problem rozważania podawać/nie podawać mam z głowy. nie dziwię jej się, ja nie daję rady nawet na niego patrzeć, to zmora mojego dzieciństwa.
forever nie dam rady na razie wstawić zdjęc tu, wysłałam na fb bezpośrednio z telefonu, tutaj musiałabym zgrać na kompa a znów zniknął mi kabel

poza tym torcik baaaardzo skromny, to tylko mała babeczka ze świeczką. Tort "pokazowy" będzie na imrpezce za tydzień.
Asinka to miałaś dzień! Szlag by mnie trafił gdybym złapała gumę z dwójką maluchów na trasie... jakoś mało opanowana jestem ostatnio. Poza tym wczoraj przydałby mi się twój kaftan bezpieczeństwa...
felka ja też chcę wiedzieć co to za prezent!!!