reklama
Hej laski! Ja w robocie, juz mnie oczy od monitora bola....w weenend bylam u tesciow- duzo jablek zjadlam...
trasia sto lat dla Szymusia! Widzialam zdjecia- ale zlecialo!
Doris Maja tez malo choruje w domu, chodzi co prawda na godzine do klubu malucha, ale odpukac nic jeszcze nie przywlokla
Asinka, ja codziennie tak zasypiam i wstaje przed 7, da sie przyzwyczaic;-)ale przygody nie zazdroszcze, zazdroszcze energii na te wszystkie wasze wyjazdy
Felkaa no pieknie i jak milo!
To jablko bedzie pozniej bo jeszcze mi sie odbija
trasia sto lat dla Szymusia! Widzialam zdjecia- ale zlecialo!
Doris Maja tez malo choruje w domu, chodzi co prawda na godzine do klubu malucha, ale odpukac nic jeszcze nie przywlokla
Asinka, ja codziennie tak zasypiam i wstaje przed 7, da sie przyzwyczaic;-)ale przygody nie zazdroszcze, zazdroszcze energii na te wszystkie wasze wyjazdy
Felkaa no pieknie i jak milo!
To jablko bedzie pozniej bo jeszcze mi sie odbija
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Felkaa ale cudowny prezent :-) i da się zrobić niesamowity prezent i niespodziankę bez wielkiego wkładu finansowego. Trzeba chcieć
zazdraszaczam!
asinka fota 70zł, ramka bodajze 80zł = 150zł hmmm... mały nakład finansowy...?
ps. nie to żebym była materialistką
sama bym pewnie nie sprawiła sobie takiego prezentu plus chciałabym zebyśmy byli we trójkę na zdjęciu, a M stwierdził, że na siebie samego nie musi patrzeć...

asinka85
Aha
no to trafiłam jak kulą w płot haha ja za swoje obrazy na płótnie ze zdjęć robione płaciłam 39 zł. Stąd moja pomyłka.
To liczy się gest, niespodzianka :-)
To liczy się gest, niespodzianka :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja na szybko z zapytaniem jak przywrócić suwaczek który nie wiadomo jak i dlaczego mi zniknął.....
Szukałam w opcji profilu "mój podpis" i nic.
Ściskam, odpiszę na spokojnie później.

Ściskam, odpiszę na spokojnie później.
asinka85
Felkaa my mamy 40x60, więc pewnie mamy dużo mniejsze.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - dzięki za pocieszenie, myślałam, że ja coś sp.... :-(Ale....zupełnie nie pamiętam jak takowy suwaczek wstawić znowu na BB