reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No ja też najlepszego życzę Wam
Na Święta, Sylwestra no i nowy rok.
Jeszcze tylko skończyć porządki - u mnie to zawsze najgorsze - ugotować barszcz z suszonych buraków ( pycha ! ) i upiec kaczkę po uprzednim nadzianiu szarą renetą. Kasztany zrobię na świeżo. Młoda uwielbia

Jeszcze tylko skończyć porządki - u mnie to zawsze najgorsze - ugotować barszcz z suszonych buraków ( pycha ! ) i upiec kaczkę po uprzednim nadzianiu szarą renetą. Kasztany zrobię na świeżo. Młoda uwielbia

kasiawilde
Fanka BB :)
I ode mnie i Kubika również - wesołych, spokojnych, a przede wszystkim zdrowych i w rodzinnej atmosferze 
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
hej
melduję sie już prawie po świętach :-)
co u Was? jak przebiegły Wasze świąteczne dni?
u nas spokojnie, Mati zadowolony z prezentów - Lego duplo rządzi :-)
Ja też dostałam 6 książek :-):-):-) i kilka innych drobiazgów
jutro umówiona jestem na "szoping" z przyjaciółką - muszę kupić sobie buty zimowe jakieś ciepłe i jakąś herbatę sie zaliczy (bo kawy nie mogę) zdrówko cały czas się trzyma choć minimalnie gardło jeszcze czuję rano :-)
Pozdrawiam buziaki papa
Ja idę do pracy dopiero 2 stycznia więc jeszcze zajrzę :-)
melduję sie już prawie po świętach :-)
co u Was? jak przebiegły Wasze świąteczne dni?
u nas spokojnie, Mati zadowolony z prezentów - Lego duplo rządzi :-)
Ja też dostałam 6 książek :-):-):-) i kilka innych drobiazgów
jutro umówiona jestem na "szoping" z przyjaciółką - muszę kupić sobie buty zimowe jakieś ciepłe i jakąś herbatę sie zaliczy (bo kawy nie mogę) zdrówko cały czas się trzyma choć minimalnie gardło jeszcze czuję rano :-)
Pozdrawiam buziaki papa
Ja idę do pracy dopiero 2 stycznia więc jeszcze zajrzę :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - to u Ciebie kulturalne prezenty
, Młoda też dostała Lego Duplo, najbardziej wypasiony prezent jeszcze przed Nią... 
Najfajniejszy jak dla mnie już niestety został zbity - kubek z dwoma uszami z bardzo głodną gąsiennicą.
Wigilia u Chrzestnej Młodej, kilkanaście osób, w pierwszy dzień świąt był Tata, zabrał Krysię na spacer a ja spałam głównie, po południu na obiad - pieczona kaczka z szarą renetą oraz takież kasztany - przyszedł mój kolega, który by sam siedział, drugi dzień obżarstwo przed tv z przerwą na spacer w Łazienkach.
Chrzestny nie dotarł na 5 min. postać w przedpokoju i dać prezent. Przyjechała ok. 15 demonstracyjnie moja Mama z jedzeniem i prezentami - w zeszłym roku było podobnie. Ogólnie jestem megazmęczona. Dziś miałam się kręcić, ale mi sie upiekło.

Najfajniejszy jak dla mnie już niestety został zbity - kubek z dwoma uszami z bardzo głodną gąsiennicą.
Wigilia u Chrzestnej Młodej, kilkanaście osób, w pierwszy dzień świąt był Tata, zabrał Krysię na spacer a ja spałam głównie, po południu na obiad - pieczona kaczka z szarą renetą oraz takież kasztany - przyszedł mój kolega, który by sam siedział, drugi dzień obżarstwo przed tv z przerwą na spacer w Łazienkach.
Chrzestny nie dotarł na 5 min. postać w przedpokoju i dać prezent. Przyjechała ok. 15 demonstracyjnie moja Mama z jedzeniem i prezentami - w zeszłym roku było podobnie. Ogólnie jestem megazmęczona. Dziś miałam się kręcić, ale mi sie upiekło.
hej dziewczynki!
ja mam dziś samotny wieczór, M na piwku ur u przyjaciela;-) Święta spokojne, nawet u moich rodziców; napiekłam się z Emi pierniczków i ciasteczek, i babeczek;-) Emi ucieszona z prezentów a najbardziej z zestawu: ciastolina+multum foremek i innych gadżetów cukierniczych
my z M idziemy do pracy dopiero 7-go stycznia:-)
Madzioolka przepiękne zdjęcie Mai!!! dostałaś mojego smsa, bo nic nie odp
kati wow! 6 książek! pochwal się!!! a jak zakupy się udały? kupiłaś buty? zdrówka!
forever o jaki wypasiony prezent chodzi? pieczona kaczka mniam:-)
ja mam dziś samotny wieczór, M na piwku ur u przyjaciela;-) Święta spokojne, nawet u moich rodziców; napiekłam się z Emi pierniczków i ciasteczek, i babeczek;-) Emi ucieszona z prezentów a najbardziej z zestawu: ciastolina+multum foremek i innych gadżetów cukierniczych

Madzioolka przepiękne zdjęcie Mai!!! dostałaś mojego smsa, bo nic nie odp
kati wow! 6 książek! pochwal się!!! a jak zakupy się udały? kupiłaś buty? zdrówka!
forever o jaki wypasiony prezent chodzi? pieczona kaczka mniam:-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Felkaa - tablet niestety 
Po tekście - gdy byłam konsekwentnie na nie - Taty Młodej, że nie będę Mu mówić jakie prezenty ma Jej kupować opadły mi ręce.....
Żeby się nie okazał totalnym niewypałem jak aparat i ma dodatek za ciężkie pieniądze. 
A kaczkę od czasu jakiegoś piekę na każde Święta.
No właśnie Madzioolka - odezwij się koniecznie.

A kaczkę od czasu jakiegoś piekę na każde Święta.
No właśnie Madzioolka - odezwij się koniecznie.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ale tutaj pustki!!!! Czy już wszystkie Mamy bawią się sylwestrowo???? Jeszcze za wcześnie!