reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

trasia cóż za pozytywny post ! :D ;-):-)

ja zostałam wczoraj po raz pierwszy ciocią :D i już nie mogę się doczekać spotkania z maluszkiem :) mam nadzieję ze wypuszczą ich do wtorku :-):-)

ja też kończe prace powoli na ten rok :) muszę jeszcze pozamykać kilka spraw i będę ready do świąt :D jutro jedziemy już do rodziny

reklama
my jutro już jedziemy i mogę nie mieć czasu więc chciałam wam życzyć:
ChoinkaDzieci.gif

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Załączniki

• ChoinkaDzieci.gif
    ChoinkaDzieci.gif
    66,6 KB · Wyświetleń: 31
Hej
Oj widzę, że wszystkie w garach siedzicie :-)
ja w sumie też, chwila relaksu teraz więc zagladam
Przyprawiłam mięso do pieczenia, jutro będę piec a teraz będę robić rybę po grecku. Święta są takie fajnie, można najeść się wszelkich pyszności. Mój M powiedział wczoraj, że po świętach u każdego będzie 5 kg do przodu :-)

Ja mam dziś i jutro wolne więc czasu sporo na przygotowanie potraw, cieszę się z tych dni wolnego teraz :-). Julia oglada bajkę i nawet udało mi się ja położyć dziś spać o 14, strasznie marudziła, pospala do 15,30 więc wcześniej niż o 23 nie zaśnie, no ale jutro wstawać nie trzeba rano więc luzik.

Przesyłam Wszystkim buziaki!

Padam na tzw. twarz. Teatr b. fajny "mikołajowy", Młoda wyluzowana wśród starszych dzieci, jakaś pani stwierdziła, że nie możliwe aby miała więcej niż 2 lata. Spacer na Starówkę był ale nie zaliczony - Krysia spała a chodziło o to, żeby światełka pokazać - jutro drugie podejście. Choinka ogarnięta, 2/3 ciasteczek i prezenty popakowane. Poza tym trochę sprzątania, pilnej roboty oraz gotowania.

kati - powiem tylko: rewelacja i tak trzymaj:tak:bardzo się cieszę!

a to nasze pierwsze święta od lat, kiedy to nigdzie nie wyjeżdżamy - bosko! Nie martwię się o pogodę, o wypadek, o awarie auta i takie tam. Mogę się zająć wyłącznie dekoracjami, słuchaniem i śpiewaiem kolęd i pichceniem tego co chcę (niewiele robimy bo święta głównie u teściów i mojej mum, ale jednak jutro muszę strzelić 2 serniki, ciastka maślane i sałatkę warzywną, więc trochę spędze w kuchni). Dziś było pakowanie części upominków, robienie Aniołów Świątecznych jako ozdobnych dodatków do ciastek i pierników, kt.damy rodzicom (pierniki upiekł już 2 tyg.temu M.) i postawienie + ubranie choinki. Tak jak piszesz trasia - magia świąt bardziej odczuwalna kiedy widzi się tą reakcję dzieciaków np.ma widok choinki (my prędko ubraliśmy jak NiL mieli drzemkę, żeby za dużo nie wyciągali z kartonów, choć im też coś zostawiliśmy do zawieszenia). O i szopkę z papieru składałam dziś z dziećmi, ale się cieszyli (taką zwykła z tesco). Fajny dzień. Jutro może nie być tak fajnie bo M.w robocie.

reklama
Do góry