asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hej!!
Marta ogromne gratulację!! Zleciało to... Pochwal się Kacperkiem :-)
Ja tylko na chwilę. Mam podły nastrój, nie dość, że nie widzę Sz. całymi dniami, bo jak nie w swojej pracy, to jeszcze na fuchach, to ledwo dzieci wyzdrowiały, jeden spacer i na następny dzień gile po pas :-
-( Po prostu już mam dość tych choróbsk!! Odkąd się tu wprowadziliśmy Młodzi są cały czas chorzy albo przeziębieni. A ja jeszcze z Nimi cały dzień i po prostu "ulewa" mi się tym, żeby nie powiedzieć dosadniej. A jeszcze koniec roku, do gina nie mogę się dostać. Skończyłam karmić, powinnam zmienić tabletki anty i d**a. Jadę na tych samych, a @ mam stale od 4.11. :-(
Także posmęciłam i idę dzieci położyć, żeby chwilę odsapnąć... Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale jak na razie nie myślę o niczym innym. Wybaczcie :*
Marta ogromne gratulację!! Zleciało to... Pochwal się Kacperkiem :-)

Ja tylko na chwilę. Mam podły nastrój, nie dość, że nie widzę Sz. całymi dniami, bo jak nie w swojej pracy, to jeszcze na fuchach, to ledwo dzieci wyzdrowiały, jeden spacer i na następny dzień gile po pas :-
Także posmęciłam i idę dzieci położyć, żeby chwilę odsapnąć... Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale jak na razie nie myślę o niczym innym. Wybaczcie :*