reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Fajnie czytać o waszych zdjęciach, też bym sobie pooglądała ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać.

Weszłam tylko na moment na forum bo chciałam was zapytać czy miewacie bóle głowy mnie meczą od wczorajszego popołudnia.
Podejrzewam, ze to może być albo od ciśnienia mam 100/60 wg mnie trochę niskie, albo od kręgosłupa - od dzieciństwa mam skoliozę a ostatnio nie ćwiczę. Właściwie nie wiem jak mogę.
Wy pewnie coś wiecie na ten temat.
Jeśli tak proszę o podpowiedź.

reklama
Jak niewiele ciężarnym potrzena do szcześcia:-DPare fotek i już cały dzien zepsuty:-)
Ale tak serio to super jesteście,Wrażenia i wyobrażenia są zupełnie inne kiedy piszemy ze sobą.
Mnie sie tylko Traszchka zgadzała,tak właśnie sobie ja wyobrażałam.

kati83
bóle głowy w drugim trymestrze to normalne.Pij dużo wody minimum 2 litry,spareruj po świeżym powietrzu.
Jak masz niskie ciśnienie napij sie kawy.

dubeltówka napisz do larvuni że chcesz na tajny,to ona wyśle Ci zaproszenie.

Tusen dla mnie też większość zdjęć była ogromnym zaskoczeniem. Ty byłaś jednym z wiekszych! :) Widziałam cię jako brunetkę z długimi włosami i teraz ciężko mi się przestawić:)

Tusen, jak pierwszy raz spojrzałam na Twoją fotę to pomyślałam "co to za dziewczyna? gdzie jest Tusen??", Dagamit też jest dla mnie totalnym zaskoczeniem- byłam pewna, ze jest niebieskooką blondynką!
Ale Ciebie Traschko od razu taką w głowie widziałam:)

hmmm....ciekawe, zatem jestem mało zaskakująca:)
Dziewczyny czy któraś z was nie orientuje się czy mozna jeszcze coś zamówić w Avonie przed świętami? Oczywiscie zagapiłam się a chciałam zamówić mężowi jego ulubiony zestaw...

Traschka, wg mnie Nadzieja też ma długie włosy, ale brązowe! ale taki jasny odcień brązu. Proste- nie kręcone. A oczy blękitne albo zielone.

reklama
Kurcze dziewczyny niezłe jesteście. Włosy proste poldlugie, farbowana bladynka z naturalnego brązu, oczy niebieskie, tylko z typem urody nie trafilyscie, bo ja raczej bardzo charakterystyczna jestem. Dodam do avatara zdjęcie, ale dopiero w weekend

Do góry