reklama
Aestima
Fanka BB :)
Setana, myślałam że masz ciemne włosy! A może po prostu mi ta ślubna suknie nie pasuje do wyobraźni, bo zawsze wyobrażałam sobie Ciebie jak biegasz z psami w śniegu
)
ja też oglądam galerie jak zaczarowana, kurcze teraz jesteście mi jeszcze bliższe...
ja też oglądam galerie jak zaczarowana, kurcze teraz jesteście mi jeszcze bliższe...
Aestima, bo ja też farbowaną blondynką jestem
Kolejnymi fotkami postaram się Ciebie nie zawieść i znajdzie się coś odpowiedniego. kochane uciekam teraz już naprawdę do pracy. Odwiedzę Was późnym popołudniem lub wieczorkiem.
Miłego dnia
Miłego dnia
Witajcie 
Ja właśnie od lekarza wróciłam a tu widzę znowu kilka stron zapisanych i jakieś galerie popowstawały :-) Ja muszę trochę przystopować z netem, bo dom zaniedbuje, a obiad dzisiaj trzeba zrobić i wypadałoby w końcu trochę odpocząć a nie tak ciągle gdzieś biegać :-)
No i prezent dla męża muszę znaleźć - koniecznie!!!
Idę na odpowiedni wątek napisać co i jak po badaniu.
Miłego dnia
Ja właśnie od lekarza wróciłam a tu widzę znowu kilka stron zapisanych i jakieś galerie popowstawały :-) Ja muszę trochę przystopować z netem, bo dom zaniedbuje, a obiad dzisiaj trzeba zrobić i wypadałoby w końcu trochę odpocząć a nie tak ciągle gdzieś biegać :-)
No i prezent dla męża muszę znaleźć - koniecznie!!!
Idę na odpowiedni wątek napisać co i jak po badaniu.
Miłego dnia
traschka
Mama Marysi
A ja zrobiłam pierwszy poważny krok aby coś dziś posprzatać i przeniosłam się z komputerem do pokoju, w którym czeka wielka szafa do wysprzątania... zawsze już bliżej 
Z tymi zdjęciami macie rację.
Setana ja też zamiast dziś pracować, to nie mogę się skupić, tylko też oglądam.
Zupełnie inaczej teraz się rozmawia, prawda dziewczyny
.
Muszę tylko po przyjściu wieczorem z pracy też spróbować wkleić swoją rodzinkę
.
No dobra, zamykam na teraz forum, spróbuję się skupić trochę na pracy ...
Setana ja też zamiast dziś pracować, to nie mogę się skupić, tylko też oglądam.
Zupełnie inaczej teraz się rozmawia, prawda dziewczyny

Muszę tylko po przyjściu wieczorem z pracy też spróbować wkleić swoją rodzinkę

No dobra, zamykam na teraz forum, spróbuję się skupić trochę na pracy ...
traschka
Mama Marysi
jak dobrze, że ma obiad od mamy. Sprzatanie w pokoju z komputerem jest znacznie ławiejsze, polecam! Udało mi się już opróżnić szafę. Tzn 1/3 szafy. No może 1/5... 
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dziewczyny jaki tajny? Jakie fotki? Ja nic nie wiem a też chciałabym Was pooglądać. Jak ja mam znaleźć ten tajny?