reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Patrzycie tam gdzie ja? Pod oczy?
))
zebrra
Niemniej jednak bardzo dziękuję, zeby nie było!
)
Aestima
Fanka BB :)
Tak z innej beczki chciałam spytać- dziewczyny czy wy też jesteście takie obolałe?
Drugi trymestr, niby miało być lepiej a mnie strasznie ciągnie i rwie w pachwinach i czasem nawet na środku podbrzusza. I do tego od dwóch dni bolą mnie plecy- odcinek lędźwiowy. Trochę się martwię czy nie dzieje się coś złego
Drugi trymestr, niby miało być lepiej a mnie strasznie ciągnie i rwie w pachwinach i czasem nawet na środku podbrzusza. I do tego od dwóch dni bolą mnie plecy- odcinek lędźwiowy. Trochę się martwię czy nie dzieje się coś złego
zebrra
Wszystko sie rozciąga, macica powiększa, myślę, że to normalne. Mnie też ciągnie, co jakiś czas mam taki ból, że łapię się i musze przeczekać aż minie, żeby normalnie się poruszać, a przecież moje ciało wie już co to ciąża, moja macica wie jak się rozciągać itd... Nie martw się Kochana na zapas!
zebrra
Mnie kręgosłup nie boli póki co, ale naprawdę dziewczyny polecam Wam taping, jeśli bóle będą bardzo dokuczliwe...
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima mnie też boli, nie bardzo i nie ciągle, ale czuję czasem takie ciągnięcie. Mało to komfortowe, ale dla mnie to właśnie oznaka, że wszystko jest dobrze! :-) Trzeba sobie wszystko przedstawić w odpowiednim świetle - rozciąga się? Znaczy, że mały rośnie:-)
Zebrra dziewczyny mają rację - świetnie wyglądasz! Ja też mam zmarszczki a mam trochę mniej lat niż ty. DO tego piekna blizna na pod okiem, no cóż
Ale niespecjalnie się tym przejmuję, M. mnie kocha to co się będę jakąś zmarszczką przejmować!
Ja padłam, wysprzątałam pół szafy i musiałam się położyć spać. Nie spałam w ciągu dnia od ponad miesiąca. ALe coś czuję, że to przez choróbsko. Obudziłam się z dreszczami i bólem mięśni
M. przyniósł mi roztwór soli fizjologicznej do nosa i to naprawdę super pomaga!
Zebrra dziewczyny mają rację - świetnie wyglądasz! Ja też mam zmarszczki a mam trochę mniej lat niż ty. DO tego piekna blizna na pod okiem, no cóż
Ja padłam, wysprzątałam pół szafy i musiałam się położyć spać. Nie spałam w ciągu dnia od ponad miesiąca. ALe coś czuję, że to przez choróbsko. Obudziłam się z dreszczami i bólem mięśni

Ostatnia edycja: