reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zebrra ty głupolu (przepraszam, musiałam;) Jakie zmarszczki:confused: :szok:Patrzymy na tą samą fotkę?? Jesteś śliczna i bardzo młodziutko wyglądasz.

reklama
Tak z innej beczki chciałam spytać- dziewczyny czy wy też jesteście takie obolałe?
Drugi trymestr, niby miało być lepiej a mnie strasznie ciągnie i rwie w pachwinach i czasem nawet na środku podbrzusza. I do tego od dwóch dni bolą mnie plecy- odcinek lędźwiowy. Trochę się martwię czy nie dzieje się coś złego:(

Wszystko sie rozciąga, macica powiększa, myślę, że to normalne. Mnie też ciągnie, co jakiś czas mam taki ból, że łapię się i musze przeczekać aż minie, żeby normalnie się poruszać, a przecież moje ciało wie już co to ciąża, moja macica wie jak się rozciągać itd... Nie martw się Kochana na zapas!

hej mnie też boli kręgosłup w okolicy lędźwiowej i czasami w pachwinach, ale koleżanki, które niedawno urodziły mówią, ze to normalny objaw. Musi się nam co nieco rozciągnąć.

reklama
Aestima mnie też boli, nie bardzo i nie ciągle, ale czuję czasem takie ciągnięcie. Mało to komfortowe, ale dla mnie to właśnie oznaka, że wszystko jest dobrze! :-) Trzeba sobie wszystko przedstawić w odpowiednim świetle - rozciąga się? Znaczy, że mały rośnie:-)

Zebrra dziewczyny mają rację - świetnie wyglądasz! Ja też mam zmarszczki a mam trochę mniej lat niż ty. DO tego piekna blizna na pod okiem, no cóż:) Ale niespecjalnie się tym przejmuję, M. mnie kocha to co się będę jakąś zmarszczką przejmować!

Ja padłam, wysprzątałam pół szafy i musiałam się położyć spać. Nie spałam w ciągu dnia od ponad miesiąca. ALe coś czuję, że to przez choróbsko. Obudziłam się z dreszczami i bólem mięśni:no: M. przyniósł mi roztwór soli fizjologicznej do nosa i to naprawdę super pomaga!

Ostatnia edycja:
Do góry