reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dziewczyny odnośnie tych zdjęć to mam jeszcze jeden pomysł, jak już skopiujecie adres http zdjęcia, to spróbujcie wstawić ten adres pomiędzy coś takiego (img) tu adres (/img) tylko pamiętajcie, ze nawiasy muszą być kwadratowe...
Aestima założyłam tez ten fotosik - i co mam wklejać do naszego forum? Ten link do zdjęcia, który wyskakuje obok tych wszystkich kodów (http://[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/"]www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/[/URL].....) ? Bo jak tak, to jak go wstawiam, to u nas widać tylko czerwony krzyżyk a nie zdjęcie...
Aestima
Fanka BB :)
Otwórz zdjęcie na fotosiku i kliknij na nie prawym, wybierz :"kopiuj adres obrazka" i w galerii na tajnym wciśnij tą ikonkę u góry z drzewkiem , wyskoczy pasek- najedź na niego, wciśnij prawy i wklej i już
JAk sie nie uda, przyślij mi te fotki na maila, to Ci zrobię.
JAk sie nie uda, przyślij mi te fotki na maila, to Ci zrobię.
zebrra
Potrójna mama :)
Wątek został zdominowany tematem zdjęciowym heh 
Czekam dzisiaj na kilka paczek, wczoraj jeszcze kupiłam na allegro kilka prezentów i zastanawiam się czy zdążą dojść pocztą.. Co prawda wybrałam przesyłki priorytetowe, ale sama nie wiem...
Czekam dzisiaj na kilka paczek, wczoraj jeszcze kupiłam na allegro kilka prezentów i zastanawiam się czy zdążą dojść pocztą.. Co prawda wybrałam przesyłki priorytetowe, ale sama nie wiem...
Aestima
Fanka BB :)
Zeberka, Ty swoją galerię dodaj- bardzo bym chciała zobaczyć to zdjęcie które masz w avatarze w większym formacie.
Mam jeszcze takie pyt. do Ciebie- ile idzie mniej wiecej paczka z allegro? Bo chcę zamówić spódnicę i nie wiem czy dotrze na świeta...
Mam jeszcze takie pyt. do Ciebie- ile idzie mniej wiecej paczka z allegro? Bo chcę zamówić spódnicę i nie wiem czy dotrze na świeta...
justynka1
Mamusia Antoniusia
witam się.Zeberka, Ty swoją galerię dodaj- bardzo bym chciała zobaczyć to zdjęcie które masz w avatarze w większym formacie.
paczka z allegro idzie zależnie od sprzedawcy,zazwyczaj ok 3 dni,zależy też czy poczta czy kurier.jak wpłacam od razu pieniądze to tak właśnie mi przychodzi
u mnie szpital,Anti z gorączką ja z katarem.

reklama
Dziewczyny litości ja w pracy jestem!! Jak tak dalej dzisiaj to będzie wyglądać to chyba mnie wyleją. Nie mogę oderwać się od forum, ciągle tylko biegam po galeriach
Już to napisałam tam, ale czuję się trochę jakbyśmy poznawały się na nowo
To bardzo fajne i ekscytujące. te galerie wprawiły mnie w super humor (chyba aż za bardzo rozrywkowo-relaksowy, bo w pracy jestem!!!).
Aestima to jak niby sobie mnie wyobrażałaś? he?
Justynka kurujemy się zatem i wygrzewamy. Zdrówka dużo życzę.
Aestima to jak niby sobie mnie wyobrażałaś? he?
Justynka kurujemy się zatem i wygrzewamy. Zdrówka dużo życzę.