reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zebrra już zamówiliśmy neta i powinnien dzisiaj przyjsc,ale tak jak pisałam do soboty jeszcze bede tu nocowała i nie ma problemu z komunikacja.Pozatym spiasałam soebie Wasze telefony wiec gdyby cos,to wysle sms-ka co i jak.

Setana ale super powspominac takie czasy.My chociaz w polsce mamy swoje 4 kąty,to tu czujemy sie jakbyśmy znow zaczynali wszystko od początku.Z tym że jesteśmy starsi bardziej doświadczeni i to urządzanie i przeprowadzanie jest różni sie zupełnie od tego z przed ponad 10 lat.

Ostatnia edycja:
reklama
milo dziweczyny zobaczyc wasze twarze:) ja tez cos wkleje ale najpierw musze porobic sobie jakies foty a pozniej ogarnac to wstawianie.

wiem, ze dentysta ulge przynosi ale panicznie sie boje isc do mojej dentystki:(

cześć dziewczynki!
ironia strasznie mi przykro, że czeka Cię łóżko...najważniejsze że z maluchem wszystko ok - jak trzeba leżeć, to trzeba...nie takie rzeczy się robi dla dzidzi :-)
widzę, że z tym wklejaniem fotek na tajny są problemy - mnie się chyba wreszcie udało, jak Aestimie, z naszej klasy! faktycznie we właściwościach zdjęcia jest adres, który wkleiłam do naszego forum i zadziałało! a z picasy nie dało rady :-) próbuj Misialina! :-)

dziewczyny- zobaczcie na tajnym czy widzicie fotkę w galerii Setany- jak tak to wstawię więcej zdjęć i Wam też pomogę:)

Dzień dobry!
Ja prawie nie spałam, całkiem się rozchorowałam. Zatoki, gardło, kaszel mam taki, że M. w nocy na mnie krzyczał, że nie można tak kaszleć bo sobie płuca wypluję. Dobrze mu mówić - nie wolno tak kaszleć! Co ja specjalnie kaszlę czy co?? Grrr... obawiam się, że tym razem nie obejdzie się bez lekarza a jutro MUSZE iść do pracy... :(
I miałąm dziś sprzątać cały czas a jestem tak słaba i mięśnie mnie bolą, że boję się że to jakaś grypa i nie mam siły tej szafy otworzyć.

Zebrra ty też się kochana pochorowałaś, zdrowiej zdrowiej! Te choróbska są starszne:(

Aestima a ni wiesz czy da się przekleić zdjęcia z facebooka? Czy tylko z nk? Będę dziś próbować ale strasznie to skomplikowane...

Setana romantyczny wieczór przy zniczach powalił mnie na łopatki haha, rewelacja! Rzeczywiście cudownie, zapamiętacie do końca życia na pewno:)

edit:
zdjęcie Setany już widzę!!! :) Śliczne:)

Witam.
U nas w Koszalinie, jak pokazywali w telewizji. Wszystko zaśnieżone. Ale za to wyszło słoneczko, więc widok z okna w pracy mam przecudowny.
Ja też próbowałam wkleić zdjęcia, ale niestety nie udało mi się. Także Aestima jeśli będę mogła, to też później poproszę Cię o pomoc:tak:.
Dziś w nocy miałam straszne koszmary, nie mogłam spać, aż mnie teraz głowa boli. Śniło mi się, że poszłam na rozmowę do Szefa, a on na to, że niestety trzeba będzie kogoś przyjąć na moje miejsce. Chociaż mam możliwość pracy w domu, powiedział, że woli mieć tu kogoś na miejscu. Jakaś masakra. :szok:
Mam nadzieję, że to tylko sen.

Udało sie:) Wstawiłam u Setany fotki, tylko nie umiem zrobić tak żeby na górze były- moze żeby lepiej to wyglądało pokasujcie swoje komentarze nad zdjeciami setany (te ze nic nie widac). Dziewczyny jak coś ,to piszcie chętnie Wam pomogę;)
Traschka, nie wiem, bo nie mam facebooka.
Próbowałaś tej cebuli na zatoki??? Zrób sobie inhalacje z majeranku!

Zerknijcie na moją galerię- i napiszcie co teraz widzicie- z nk się chyba jednak nie da...

Już chyba wiem. Z nk widać tylko u nas na kompie a u inch nie. Musicie założyć fotosika (4 minuty) i z fotosika ładnie idzie wstawianie. Popróbujcie jeszcze:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry