reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny ja kupiłam detektor Angelsound w pierwszej ciąży w ok 22 tygodniu, bo się schizowałam co z Zosią gdy się nie rusza w brzuszku, a przez te pierwsze tygodnie ruchów były dni że czasem nic a nic nie czułam. No i w tym 22 tyg jak się poszuka to się znajdzie spokojnie tętno, tylko dziecko często ucieka z serdeuszkiem i trzeba je ganiać po brzuszku:) Od ok 30 tygodnia słyszałam tętno gdziekolwiek bym nie przyłożyła. Bardzo polecam ten wynalazek dla mam które są skłonne do martwienia się- mi baaaaardzo pomógł.
Teraz też go pewnie będę używać ale zaczne dopiero jak ruchy będą bardzo wyraźne

reklama
Aestima - odważny ten Twój mąż - nie wiem, czy umiałabym sobie sama robić zastrzyki :/

Tusen - powodzenia w przeprowadzce, no i zapamiętaj pierwszy sen na nowym :-) Podobno jest ważny. Mam nadzieję, że będzie Wam się dobrze mieszkało. A że nie zdążysz ze wszystkim do świąt, wcale się nie przejmuj. Powolutku sobie wszystko poukładasz.

Uciekam spać, bo jutro ma być tak zimno a ja muszę dziecko do szkoły odwieźć a później się przesiąść w tramwaj i do lekarza... Oj oby wszystko było dobrze... Dobrej nocki Wam życzę.

Witam siE z rana! Kurczę u nas tak biało że na górze ciemno jakby noc była...wszystkie okna dachowe zasypane...mój A. nadal obrażone że na niego nakrzyczałam, a ja tez jestem obrażona i sie pierwsza nie odezwe..napewno...
Dzisiaj musze jechać jakieś zakupy zrobic i chyba zostane z tymi zakupami sama ale jakoś dam rade...mam zamiar dorwać się do łazienki i lodówki ( w sensie sprzątania)...więc będzie co robić. Miłego dnia Wam życzę!

Kochane jak wkleić te zdjęcia na tajnym, zielonego pojęcia nie mam?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Tusen, trzymam kciuki za przeprowadzkę!

Aestima, bukiet super!

Misialina, dobrze, ze z Truskaweczką wszystko w porządku. Mężem się nie przejmuj, pewnie dzisiaj się przeprosicie i będzie dobrze!

Larvunia, kciuki za wizytę i testy!

Iza, oby ten tydzień zleciał Ci błyskawicznie! Wiem, że nie da się wyłączyć myślenia, ale czasami przydałoby się...

U nas -15'C, ja potwornie kicham od rana, z nosa leci, oczy zaropiałe, a gardło potwornie suche... Mam nadzieję, że się nie rozłożę na same święta...

witajcie:) zebra mnie dzis uprzedzila z porannym pisaniem ale w nocy nie spalam bo cos zab mnie bolal i przezywalam ze do dentysty bede musiala pojsc:( w ogole spac nie moge, z boku na bok i ciagle mi sie porod sni:(
Tusen zazdroszcze przeprowdzki-ja ubielbiam takie rzeczy
misialina sposoby aestimy na gardlo tez i ja stosuje.
bylam u lekarza i wyniki mam swietne i tyle.musze czekac do 11 stycznia na usg:(
zwlekam sie z lozka i cos musze porobic.papa

Witajcie:-)
Misialina i Zebrra ranne ptaszki:-)

Zaraz zacznę się dopakowywać.Dzwonił facet i przełożył odbiór kluczy z12 na 16 wiec mąż nie bedzie sie zwalniał z pracy.

Dzięki Wam wszystkim za życzenia.Jesteście kochane.
kwiateczek1.gif
Aestima ja mam detektor od 3 grudnia,i to był mój chyba 13tc.Słyszałam serduszko,tylko trzeba go było na ful właczyć i czasami troche przycisnąc do brzucha .Ale to prawda są dni w których bardzo słabe jest wyczówalne serduszko,i czasami czas na znalezienie dpowiedniego miejsca.

Iza powodzenie u lekarza i ciepło sie ubierz:-)Ciepłe majty załóż ,jak to moja bacia mówiła kiedyś.

reklama
Setana, zaraz sprawdzę czy widac:)
Misialina, musisz mieć zdjecie na naszej klasie, fotosiku lub picasa - kliknąc na nie prawym przyciskiem i wcisnąć "kopiuj adres obrazka", potem już na galerii na tajnym wciskasz tą ikonkę z drzewkiem ( tą samą którą tu- na ogólnym wciskamy żeby wstawić zdjecie) i pojawi Ci się taki pasek - do niego wklejasz. W tym pasku jest napis http- ja go kasowałam. Ja tak zrobiłam i się udało, tylko nie umiem zmniejszyć tych zdjęć i wyszły wielgachne jakieś. Ale są:)) Spróbuj i jakby co to pytaj:)

Mój mąż właśnie do pracy poleciał, a mógł sobie jeszcze chociaż jeden dzień poleniuchować z nami... pracoholizm:/ Ja właśnie wcinam śniadanko- omlet z bananami, miodem i malinami. W ogóle wzięło mnie na słodkie- wczoraj wciągnęłam całe mleczko w tubce:zawstydzona/y:

Do góry