reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

No Kochane jestem! Z Truskaweczką wszystko ok, słyszałam serduszko i jak się rusza...usg nie było :(...niby ok ale mam bakterię w moczu i musze jeszcze posiew zrobić, bo nie wie lekarz czy antybiotyk dać..a chciałby tego uniknąć...trochę się wkurzyłam bo ostatnio prosiłam go o dłuższe L4 to wystawił mi na 3 tyg a teraz znowu mam do 29 grudnia, cholera a już myślałam że jedna wizyta będzie w miesiącu a tu zaś dwie....poza tym mąż mnie tak zdenerwował...dzowni do mnie gdzie jestem bo on do lekarza idzie, a lekarz do 16 tej, mówie że jeszcze do sklepu muszę wejść...no i przyjechałam za 15.50 a ten się na mnie drze gdzie ja to se siedziałam a on biedny do lekarza nie zdąży ( mamy blisko 3 min jechania autem)...jak ryknęłam to się sama siebie przestarszyłam, ale sobie pokrzyczałam że aż sie poryczałam...te chłopy jak chore to normalnie świata poza sobą nie widzą

reklama
Misialina - ciesze się, że masz już wizytę za sobą i z Truskaweczką wszystko dobrze :-) Na męża trzeba wziąć niestety poprawkę... Mój leżał obłożnie chory z temp 37'C.... Każda kobieta w tej sytuacji Cię doskonale zrozumie :)

Tusen - a Ty się już jutro przeprowadzasz :-)?
Larvunia - dzięki :*
Zolza - obiecalas fotki!!! :-)

Misialina super ze z dzidzią wszystko ok :)

zołza ślicznie:) i przypomniałam sobie o wiązankach!! nie mam pomysłu na nie chyba zdam się na wenę pani w kwiaciarni...

Wiązanka:) Pamiętam jak dziś swoją... Zdecydowałam się na fioletowe dodatki i babcia miała pretensje, ze do ślubu nie pasuje, ale było pięknie.
A oto moja wiązanka wiązanka.JPG

Iza tak jutro przeprowadzka.Tzn.do soboty jeszcze bedziemy spac w wynajmownym,ale jutro dostaniemy klucze i przewieziemy te kartony co już spakowaliśmy.Przez czwartek i piątek postaramy sie przewieśc te rzeczy co to mój mąż sam udzwignie.A w sobote już maja przyjsc koledzy i pomóc z meblami.
Nawet nie wiecie jak sie denerwuje tą przeprowadzką.Tak się to trafiło przed świętami i wiem że nie do konca sie urządimy przed nimi.Za mało czasu.

MisialinaFajnie że słyszałaś serduszko,a tym zwolnieniem na 3 tyg tylko powinnaś sie cieszyć.Szybciej znowu usłyszysz swoje maleństwo.
Ja jednak polecam ten detektor.Naprawde kiedy mi smutno i źle i głupie myśli nachodza włączam sobie i słucham.Odrazu śmieje sie sama do siebie.
Ja też jestem ciekawa jak Ogitu po przeprowadzce.
AestimaBardzo ładny bukiet,a fiolet napewno rozświetlił zapewne biała suknie Twoją.

Tusen, a ja Ci trochę zazdroszczę- przeprowadzki są takie ekscytujące- to początek czegoś nowego. no ciekawe jak tam u Ogitu, ale ona mówiła chyba, ze neta to za jakiś miesiąc będzie miała.
Och, ja ma od niedzieli czarne myśli- przydałby mi się taki detektor... Ale moze dzidziulek zrobi mamie niespodziankę i kopnie niedługo;)
Mężulek wrócił , więc lecę, papa:)

reklama
Do góry