dzień dobry, choć humor mam podły...
andariel super, że czas Ci/Wam szybko leci pomimo braku M, rodzinka się sprawdza
i co chodzi z placem zabaw...?
trasiu ... no cóż... specjalnie zdziwiona nie jestem, teściowie hmmm Marysi brzuszek nie bolał...? ja nie rozumie czemu nasze Mamy (w moim przypadku moja babcia) kumają czacze z jedzeniem a Teściowie niekoniecznie... Trasiu ja już temat jedzenia tyyyyle razy wałkowałam z teściami, że głowa boli, na szczęście większość udało mi się przeforsować, ale chleb nadal biały jej dają albo bułki
wściekła/y
, biszkopty/herbatniki no i coś z czym nie mogę wygrać: mania jedzenia co 5min, a może kawałek chlebka, może szyneczkę itd Teściowa próbowała dać Emi Danonka - na szczęście nawet łyżeczki nie zjadła. ochrzan z mojej strony - oczywiście był. A Ty jak zareagowałaś? Powiedziałaś coś Teściowej? Zupa na kostce...?
Silva oj to kijowo bz tej wody... Jak się czujesz?
moon zęby...:-(
Aestima jak rozmowa?
andariel super, że czas Ci/Wam szybko leci pomimo braku M, rodzinka się sprawdza

trasiu ... no cóż... specjalnie zdziwiona nie jestem, teściowie hmmm Marysi brzuszek nie bolał...? ja nie rozumie czemu nasze Mamy (w moim przypadku moja babcia) kumają czacze z jedzeniem a Teściowie niekoniecznie... Trasiu ja już temat jedzenia tyyyyle razy wałkowałam z teściami, że głowa boli, na szczęście większość udało mi się przeforsować, ale chleb nadal biały jej dają albo bułki

Silva oj to kijowo bz tej wody... Jak się czujesz?
moon zęby...:-(
Aestima jak rozmowa?
Ostatnia edycja: