reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Larvunia ja nawet nie to ze się boję poprostu jak sie przekrece na brzuch ( no a robie to automatycznie przez te wszystkie lata sie przyzwyczaiłam:) to mnie boli i sie budze i znów poł godziny turlania sie w te i wewte po luzku zanim usne...

co do PW i lockycover tez sie zastanawiam czasem co się z nimi dzieje... ja tez czasem znikam na jakos czas bo zabiegana jestem ale pozniej sie zawsze staram popisac z wami:)

reklama
dubeltowka moim skromym zdaniem forum jest oid tego zeby cieszyc sie i smucic... zeby sie wyzalic i pochwalic.. wiec pisz pisz pisz :tak:
paulinka no Ty to chesciej jestes niz one ;-)

lavrunia mimo wszelkich przeciwnosci losu się staram:) a od lutego to sie wogole odemnie nie opędzicie bo dziekanke jednak biore i bede miec mnostwo wolnego czasu zeby sobie z wami pisac:)

maniaczka hehehehe :-D:-D:-D:-D
ja pamietam dawne czasy jak bylam z synkiem w ciazy to czasami jak zasiadlam o 8.00 rano to zsiadalam ok 24.00 z przerwami oczywiscie ;-) i czasami w nocy sie siadalo na forum bo spac sie nie moglo hehehe

dubeltowka trzymam za slowo ;-)
ja tez kiedys taka bylam ;-) ale forum duuuuzo daje bynajmniej mi... odskocznia od codziennosci taka... tez juz maniacze :-D

ja tam podobnie jak lavrunia uwazam ze to forum jest po to zeby rozmawiac i o miłych zeczach i o ty złych bo, kto inny zrozumie co mozemy czuc jak nie my same no tak mi sie wydaje

Witajcie,
Tyle napisałam i mi się skasowało :-(
Wpadłam się tylko z Wami przywitać, bo dzisiaj wszystko mam z opóźnieniem. Jutro mam wizytę u ginki a ma być bardzo zimno... brrrr. Najchętniej w taką pogodę wcale bym nie wychodziła na dwór....
Znowu naskrobałyście kilka stron od wczoraj, więc mam co czytać. Może mi się uda, zanim mąż przyjedzie z pracy :)
Tak na marginesie, też uważam, że jeśli ktoś nawet nie ma czasu albo przechodzi trudne chwile to powinien o tym wspomnieć na forum...
Ja jestem ciekawa jak tam Ogitu poradziła sobie z przeprowadzką i kiedy do nas wróci :-)
U mnie jutro pełny 16 tydzień stuknie i ogromnie się stresuję.... To najgorszy okres w tej ciąży. W poprzedniej ciąży własnie w 16tygodniu byłam na wizycie u lekarza, na której nawet mnie nikt nie zbadał ani nie myślał o tym, by postarać się wysłuchać tętna, a po 4 dniach trafiłam do szpitala.... Muszę jakoś to przetrwać. Dobrze, że mam świadomość, że ten lekarz mnie nie zostawi samą sobie z moimi obawami, że na pewno zostanę zbadana i sprawdzi tętno...

izabela ja tez nosa bym najchetniej nie wysuwala z domu zima... ale trzeba
jutro np jade z mlodym do lekarza do kontroli...i na testy alergiczne :baffled:

izabela przetrwasz!!!! Bedzie dobrze i wrocisz do nas z dobrymi wiadomosciami :tak:

reklama
Własnie wróciłam z mamą z miasta a snieg pada, pada, pada.

Piszecie o spaniu - ja też nie mogę juz dobrze się wyspać, i to od co najmniej miesiąca, brzuszek mi jakoś wystaje i nie wiem jak mam się ułożyć. Zawsze spałam na brzuchu a teraz nie mogę. Ostatnio znalazłam dobrą pozycję - duży jasiek między nogami i jest mi wygodnie :-). Polecam!!!

Jeśli chodzi o linię, owszem miałam ją w poprzednich ciążach ale dużo, dużo poźniej. Jak na razie linii brak, choć zrobiła mi się taka ciemna otoczka wokół maxi brodawek. :-)

PW i innne dziewczyny które odzywały się na samym początk - hmmmm......ja mam też przeczucia złe, PW rzeczywiście była zaangażowana i sporo pisała. dawno też nie odzywala się Shalimar, wcześniej pisała nawet że chcialaby być moderatorką bo duzo pisze a teraz cisza....

Trzymam kciuki za wizytę , Misialina daj szybciutko znać!!!!
Dagamit - nie martw się, że nie masz linii i nie czujesz ruchów dzidzi. Ja też nie czuję, linii też nie mam za to cycole dwa razy takie jak były i brzuszka też nie da się niczym ukryć :-)

Ostatnia edycja:
Do góry