reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej madzia i martadelka
nie jadłam tego dania, musze zerknąć co to jest, a humor mam jakiś dobry, czuje taki spokój jakiś.....no i wiosna idzie

wiecie tak czytam komentarze ludzi o tej kobiecie co zamrozila swoje dzieci, tłumaczą ją,że kobiety powinny mieć prawo do aboracji i takie tam....co za ciemnogród, ludzie kochani przecież aborcja to też morderstwo:no: oj to takie moje przemyslenie, jacy ludzie są ciemni

dzień dobry:)

czy Wasze dzieci też tak trudno odciągnąć od wody? ten mój mógłby godzinę myć ręce! właśnie stoczyłam bój, ale wojna wygrana, dałam odkurzacz w zamian, ale odkurzać też może cały dzień więc zobaczymy jak to się skończy, ech...

zupa się gotuje więc niedługo na spacer lecimy bo cieplutko:)

Silva oj tak :tak: "kąpamy - pooosze", "zieby", "jęce myjemi", "chlapamy" dzień w dzień po milion razy :-D

Martadelka to była Jego zachcianka :-) ja ogólnie od dłuższego czasu nie mam wcale na nic ochoty, kulinarnie zero szaleństwo więc to T głównie gotuje i co raz wyszukuje nowe przepisy żeby nie był tylko kotelt i ziemniaki cały czas. Jego to bardzo relaksuje więc niech pichci - wszyscy na tym korzystają :-D

I ja się witam z rana.
U nas pochmurno i deszczowo niestety. Ja dziś do pracy na 14 i strasznie mi się nie chce!!!!

Madzioolka...Tobie jeszcze nie gratulowałam więc WIEEEELKIE GRATULACJE I ŻYCZĘ SPOKOJNEJ CIĄŻY.

MamaMatiego...dwa tygodnie, strasznie długo. dzielna z Ciebie kobieta!

Silva....Twój suwaczek tez szybko knie do przodu. Na kiedy Ty masz termin?

Marta...a jak Twoje samopoczucie?

Trasia...co u Was? jak z karmieniem?

Asinka...Ninusia przecudowna! Dalej taka grzeczna i nie płacząca?

Martadelka...witaj, a Ty kiedy dołaczysz do grona ciążówek?

Ironia...witaj

Andariel...jak impreza urodzinowa Leosia?

Dubeltówka...moja córka wczoraj zdawała teorię...zdała, praktykę ma 22 kwietnia. Kiedy składasz papiery do Policji? Przygotowana na TWO i TSF?

Forever...jak Krysia?

Majqa...za Ciebie trzymam bezusuatennie kciuki, bo to już w każdym momencie może się zacząć. Ty wcześniej rodziłaś SN czy miałas CC?

Witam również całą resztę forumek niewymienionych

hej doris....czuje sie podobnie jak madziolka, nie mam w ogole ochoty jesć a tak poza tym odpukac na razie czuje sie dobrze. najchętniej jeśli już to bym same ostre rzeczy jadla,żeby mialy jakiś wyraźny smak i piwoooo, jak mi sie chce piwaaaa:no:
sylvia norberto mogłby od kranu nie odchodzić

Hej
andariel, motywację mam wielką, bo już chce do domu wrócić, ale jak to moja instruktorka powiedziała, że to wszystko zależy od szczęścia. Mi wczoraj go zabrakło bo dziadki na jezdnię wyskoczyli;-)
Doris papiery składam we wrześniu, co do TSF to ćwiczę, najwięcej z piłką lekarską (specjalnie kupiłam:-p), jak wrócę od Irl to jeszcze na siłownię się zapiszę, żeby nad kondycją popracować. Do TWO jeszcze się nie przygotowuję, bo na razie priorytetem jest prawko. Jak zdam to wtedy skupię się na testach i zobaczymy:blink:

JEżeli chodzi o tą matkę co dzieci pomroziła, to nie wydaje Wam się, że od przypadku małej Madzi, coraz więcej takich przerażających przypadków jest? Makabra.
Dziś piękna pogoda, wybywamy na podwórko:tak: Miłego weekendu

Doris :- ) - dzięki, lepiej, rano zażądała sera - ostatnio nie lubi kaszy - ale jak wracałyśmy od alergologa rano nieco zwymiotowała w windzie, ale myślę, że to przez bułkę z ziarnę, którą sama sobie w piekarni wybrała.
Dubeltówka86 - ja uważam, że i tak super, ja wieeeele lat temu za 3 razem zdałam. Będzie dobrze. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry