reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Heja:)

Katamisz - hello:) a co u Ciebie?

My dziś pobudka 6:30 więc bez tragedii, ale za to poranny bunt ubierania i jedzenia. Ogólnie Szymek lewą nogą wstał, co mnie średnio cieszy ze względu na dzisiejszą kontrolę i szczepienie pneumo...

Pacyfikuję go modeliną właśnie:)

Miłego dzionka!!!

reklama
No to może być utrudnione albowiem sieć Auchan wykupiła sklepy Real ....:rolleyes2:
:-D

dzień dobry!

marta gratulacje!!!!! dbaj o Siebie/Was:tak::-)
andariel
no ciekawe czy byśmy się polubiły po spotkaniu na żywo?:sorry::-p to co teraz najbardziej zajmuje Leosia a co Ninke? 'gratuluje' podpisu:-p Ninka podekscytowana/cieszy się przedszkolem?
mamoM proszę się ogarnąć i napisać co u Ciebie/Was:tak:
katamisz no hejka!!! cieszymy się co do Twojej koleżanki, ale napisałabyś co tam u Was!:-):-):-) dawaj fotkę Gracki!
Silva dziś pneumo...? kciuki kochana!!!

Ostatnia edycja:
dzień doooobry

ja średnio wyspana bo wczoraj z G. siedzielismy do 23 a dziś chłopaki zrobili mi pobudke o 6:30 i nie było mowy o dalszym spaniu :baffled:

marta podoba mi sie twój nastrój i nastwienie, super ze wszystko ok na wizycie
także teraz życze spokojnej ciązy i bez męczących dolegliwości

katamisz hej po długim czasie nie bycia u nas
co u was? jak Gracjana?
wpadaj czesciej do nas

Silva &&&&& za kontrole (jaka??? bo chyba cos przegapiłam :zawstydzona/y:) i szczepienie (dziś??????)

martadelka hej

miłego dnia

Hejka!

Słuchajcie zrobiłam wczoraj test, ale po południu. Zaraz po zrobieniu była jedna kreska ale nie wyrzuciła schowałam do szuflady w łazience. Zaglądam wieczorem a tam dwie kreski :szok: druga blada ale jednak jest. Dziś znowu zajrzałam i dalej jest, nie zniknęła :-) Chyba muszę powtórzyć co? :p

Madzioolka:) witaj w klubie ciężarówek:) No powtórz powtórz, ale u mnie kreskę drugą przez lupę ledwo było widać, ale była i zniknąć nie chciała, z żadnego z czterech testów:) w tę stronę chyba testy rzadziej się mylą:)

MamoM - nic nie przegapiłaś, bo ja się nie chwaliłam że do lekarza idziemy. Zdecydowałam zaszczepić Szymka przed 2 rż na pneumokoki więc idziemy. Przy okazji ważenie, mierzenie, ot zwykła wizyta:) Staram się pozytywnie nastroić, bo Szymek ryczy na sam widok kitla więc łatwo nie będzie!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyczyny
ja dzis wnocy mialam jazde, wieczorem zaczął bolec mnie jajnik, promieniował na wszytskie strony, nospa nie pomagała, juz widzialam najczarniejszy scenariusz, pojechałam rano na izbe przyjęć i na szczęście okazalo się,że to jakaś lekka kaminica nerkowa, gdzies tam zbiera sie piasek, ale z dzidzia wszytsko dobrze, zmierzyl mi dokładnie mojego kolosa i ma całe 5 mimilemtrów. ulga, ale jestem cala obolała....pojechalam do internistki mojej po zwolnienie, jak mi gratulowalam- bo sie znamy, ucze jej córkę, to samo panie w rejestracji jak zobaczyły literke b na zwolnieniu. jakie to wszytsko mileeeee

madziolka ale czadziorrrrrrrrrrr:)
katamisz witaj kochana, co u ciebie, jak dzieciaki jak z mężę????

hej sylvia, maratdelka i mama m

Hej;-)
Korzystając z małego ruchu wpadłam się przywitać:tak:
Po pierwsze Marta, kawał ludzia, gratulacje:-)
Po drugie MAdzioolka Tobie też, z tego co pamiętam to dzidziuś zaplanowany więc oby druga kreska się zaostrzyła:tak:
Silva kciuki za szczepienie, my już jesteśmy po dzięki Bogu;-)

Ja żyję w kilkudniowym stresie, egzamin teoretyczny na prawko zdany, jutro praktyka:szok: więc proszę o kciuki, żebym nie zemdlała:sorry: Jak zdam to za 2 tyg wracam do domu:-D
Z nowości jeszcze to, że właściciel wypowiedział nam mieszkanie i musieliśmy szukać nowego, ale już jest, depozyt wpłacony, dziś D. zaczyna przewozić nasz dobytek:tak:
NAjtrudniejsza decyzja podjęta, od września stacjonuje w Polsce. Emilka już zapisana do przedszkola, a ja składam papiery do policji. Także zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany.
Dziewczyny zdrowe, Asia powoli zaczyna mówić (wiem, późno, ale cóż) Emilce poleczyłam wszystkie zęby (aż nie mogę uwierzyć, że bez problemu chodziła do dentysty) teraz mamy sesje z logopedą, ale podobno nie jest źle:tak:
To tyle, ide się napchać jakimiś ziołami uspakajającymi :-p
Pozdrawiam;-)

reklama
Madzioolka - testuj dalej :-D No ale pewnie wiesz, że jeszcze dwa razy HCG trzeba zrobić :-p
Dubeltówka86 - szacun, że zdałaś teorie no i żeby jazdy z równie dobrym efektem Ci poszły. To gdzie się zakotwiczacie w PL od września ?
Katamisz - przyłączam się do pytań co u Was ? :happy:
Andariel - jak przygotowania do imprezy ? Zaglądasz czasem do skrzynki, również pocztowej ;-)

Do góry