forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka -
Ja może jestem jakaś panikara ale stanowczo bym zażądała wypakowania takiej przesyłki przed użyciem samochodu....
Asinka85 - dobrze, że u Was lepiej i ogarniasz
Tak jak napisała Andariel przy takich akcjach koniecznie elektrolity - u nas paniki nigdy nie było ale Orsalit się sprawdził.
Majqa1 - baaaardzo baaardzo barrrdzo optymistyczny Twój wpis, naprawdę
I taki.... niewymuszony, aż przyjemnie się czytało. Obyście zdążyłi z meblowymi sprawami.
Ja dziś jak mi ciśnienie niepoważny Klient podniósł dotarłam do Ikea - i tak tam miałam być - stolika dla Młodej brak - w maju - talerzyka który chciałam dokupić bo jeden się wyszczerbił - też, materiały zeszły na psy - żałuję, że w zeszłym roku nie kupiłam tych kwiatowo - spożywczych, bo te co są jak Cię mogę występują jedynie pokazowo. No i szkoda, że się na nutkowy materiał nie skusiłam ale nie wiem nawet czy na niego trafiłam.

Asinka85 - dobrze, że u Was lepiej i ogarniasz

Majqa1 - baaaardzo baaardzo barrrdzo optymistyczny Twój wpis, naprawdę

Ja dziś jak mi ciśnienie niepoważny Klient podniósł dotarłam do Ikea - i tak tam miałam być - stolika dla Młodej brak - w maju - talerzyka który chciałam dokupić bo jeden się wyszczerbił - też, materiały zeszły na psy - żałuję, że w zeszłym roku nie kupiłam tych kwiatowo - spożywczych, bo te co są jak Cię mogę występują jedynie pokazowo. No i szkoda, że się na nutkowy materiał nie skusiłam ale nie wiem nawet czy na niego trafiłam.