reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Madzioolka - :szok: Ja może jestem jakaś panikara ale stanowczo bym zażądała wypakowania takiej przesyłki przed użyciem samochodu....
Asinka85 - dobrze, że u Was lepiej i ogarniasz :happy2: Tak jak napisała Andariel przy takich akcjach koniecznie elektrolity - u nas paniki nigdy nie było ale Orsalit się sprawdził.
Majqa1 - baaaardzo baaardzo barrrdzo optymistyczny Twój wpis, naprawdę :-D I taki.... niewymuszony, aż przyjemnie się czytało. Obyście zdążyłi z meblowymi sprawami.
Ja dziś jak mi ciśnienie niepoważny Klient podniósł dotarłam do Ikea - i tak tam miałam być - stolika dla Młodej brak - w maju - talerzyka który chciałam dokupić bo jeden się wyszczerbił - też, materiały zeszły na psy - żałuję, że w zeszłym roku nie kupiłam tych kwiatowo - spożywczych, bo te co są jak Cię mogę występują jedynie pokazowo. No i szkoda, że się na nutkowy materiał nie skusiłam ale nie wiem nawet czy na niego trafiłam.

reklama
Asinka - no to BRAWO, mamuśka:tak:i oby obesrańce wszelakie były już przeszłością;-)
Forever - oj faktycznie jakoś kiepsko trafiłaś z towarem w Ikea:dry:
kati - motor do rozkręcenia? Brzmi interesująco:-pa coś konkretnie badaliście Matiemu we krwi czy tak ogólnie tylko?

Ostatnia edycja:
dopiero przeczytałam Wasze wekendowe wpisy
andariel jak Twoje samopoczucie??? coś lepiej? ściskam na odległość!!!
kasiu... u Ciebie też nie najlepiej...?:-(
trasiu :*

hej

ja dzis do lekarza ide, przeżywam bardzo wiec tradycyjnie trzymajcie kciuki
ja największy żarłok na świecie nic jeśc nie moge, nic mi nie smakuje, na słodycze patrzeć nie moge. wiec powoli się zaczyna polka......jem tylko kanapki z pasztetem krystianowym bo nic innego mi nie podchodzi i ogórki kiszone. adzis mnie solidnie zaczęło mulić
nigdy nie myślałam,że praca może tak czlwoieka podnieść na duchu, mam w pracy tak fantastycznych ludzi,że człwoeik nie musi opowiadać o swoich problemach i tak kążdy od razu pociesza i wprowadzaja taka atmosferę,że czlwoeikowi od razu sie lepiej robi. miałam wiele szczęscia tarfiających na tych ludzi
mamam m a co tam sie u ciebie dzieje?
andariel musi byc dobrze, nie możemy dac sie pokonać starchom, jesteśmy silniejsze nić one
madziolka heheh to omasz poszlalał z ta butlą
trasia lepiej???? jak twoje lekcje???

Hej :)

kati - czuję się jak wieloryb ledwo chodzę i ciężko mi ehh
forever - dziękuję; ja meble dla Izy kupiłam właśnie w Ikea i szczerze kolor kolorowi nie równy - zawiodłam się ale świeczniki i świeczusię do salonu są super :tak: i były piękne filiżanki tylko takie ogromne i mąż stwierdził, że za duże :laugh2:
asinka - fajnie, że u Was lepiej

A ja myślałam, że w nocy urodzę ale uprosiłam dzidziusia i poczeka aż tata wróci z Warszawy :-p

reklama
Do góry