reklama
marta kciuki za wizytę!!! napisz potem koniecznie który to tydzień:-) cieszę się, że tak pięknie pozytywne nastawienie masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
mamoM po prostu brak weny czy coś się dzieje???
Majqa ale remoncik skończony? spakowana jesteś do szpitala? to kiedy Maż wraca? i przyłączam się do pyt forever o meble
forever, Silva hej:-)
mamoM po prostu brak weny czy coś się dzieje???
Majqa ale remoncik skończony? spakowana jesteś do szpitala? to kiedy Maż wraca? i przyłączam się do pyt forever o meble
forever, Silva hej:-)
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
marta, martadelka po prostu brak weny, nic złego na szczęście się nie dzieje
andariel
mama super dwójki :]
No i jakie wieści, marta?:-)brzmisz optymistycznie mimo niedogodności wczesnociążowych
martadelko dzięki za ciepłe słowo, Ty zawsze o mnie wspomnisz jakoś tak miło:-)kochana z Ciebie, złośliwa babaciekawe czy się kiedyś poznamy w realu ...
back soon
martadelko dzięki za ciepłe słowo, Ty zawsze o mnie wspomnisz jakoś tak miło:-)kochana z Ciebie, złośliwa babaciekawe czy się kiedyś poznamy w realu ...
back soon
forever_young
Niemłoda mama Młodej
czy się kiedyś poznamy w realu ...
back soon
No to może być utrudnione albowiem sieć Auchan wykupiła sklepy Real ....
ale tu ruch dzisiaj. co wy spicie czy jak????
ja po wizycie, jest zarodek- jeden!!!! całe 3 milmetry. no i cóż , musze badania zrobić i tyle na dzis teraz leżę, bo sie ochodziłam i brzuch mnie boli ale humor mam dobry
ja po wizycie, jest zarodek- jeden!!!! całe 3 milmetry. no i cóż , musze badania zrobić i tyle na dzis teraz leżę, bo sie ochodziłam i brzuch mnie boli ale humor mam dobry
andariel
mama super dwójki :]
trafna uwagaNo to może być utrudnione albowiem sieć Auchan wykupiła sklepy Real ....
marta - no to oficjalnie: GRATULUJĘ NOWEGO ŻYCIA
M.wyciągnął Ninkę na wieczorne sprawunki na mieście i już ich 2 godziny nie maza to nadrobiłam czas z Leosiem - wspólnie ciężko się z nimi bawić w coś rozwijającego oboje - jednak między 2latkiem a prawie 4latką jest spora różnica w tym zakresie. To, co jedno rozwija, drugie nudzi itd.
Byłyśmy dziś z Ninką w przedszkolu podpisać się na liście przyjętychna koniec sierpnia będę dokładnie wiedziała do jakiej grupy przydzielono Ninkę.
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Bry wszystkim
Po takim czasie zajrzałam do Was i jakie miłe neewsy
marta jestem w szoku!!!!Ale pozytywnymTrzymam kciuki!!!!!!!!!!Wszystko będzie dobrze kochanasuper!
Moja koleżanka dzisiaj o 19,45 urodziła córeczkę a w szpitalu była o 18,10.Zaznaczę ,że po 13 pisała mi na FB ,że jakies małe skurcze czuje co 15 minut i proszę jak szybko jej poszło.Szok bo to jej pierwsze dziecko w dodatku kolezanka bardzo szczuplutka i drobniutka więc balam się ,że tak szybko jej nie pójdzie zwłaszcza ze tak lekarze czesto mowia.No ale się cieszę,że ma juz to za sobą
Pozdrawiam :*:*
Po takim czasie zajrzałam do Was i jakie miłe neewsy
marta jestem w szoku!!!!Ale pozytywnymTrzymam kciuki!!!!!!!!!!Wszystko będzie dobrze kochanasuper!
Moja koleżanka dzisiaj o 19,45 urodziła córeczkę a w szpitalu była o 18,10.Zaznaczę ,że po 13 pisała mi na FB ,że jakies małe skurcze czuje co 15 minut i proszę jak szybko jej poszło.Szok bo to jej pierwsze dziecko w dodatku kolezanka bardzo szczuplutka i drobniutka więc balam się ,że tak szybko jej nie pójdzie zwłaszcza ze tak lekarze czesto mowia.No ale się cieszę,że ma juz to za sobą
Pozdrawiam :*:*
Ostatnia edycja: