reklama
spoko spoko,nie stresujcie się ,ja nic takiego nie miałam w 1-szej,nic a nic
uff...takie wiadomości są mi potrzebne

LauLau
Fanka BB :)
witam ..
ja znów mam straszne tyły

ale ostatnio cały czas gdzieś biegam !!! na szczęście dzisiaj już ostatecznie złożyłam pracę i teraz grzecznie czekam na obronę
ale i tak lista spraw do załatwienia przed świtami ciągnie się w nieskończoność
i ledwo zdążę nadrobić, a znów będę w plecy
M ma urlop między świętami i nowym rokiem, więc na całe 10 dni jedziemy do teściów
ale wy dobre kobiety jesteście :-) wybaczycie i nie pogonicie ... prawda
??
Misialina, &&& za wizytę !!!!!!!!! a co do krechy, to ja w pierwszej ciąży nie miałam :-( chociaż nie wiem, czy jest czego żałować ;-)
Dagamit, u mnie też z objawami cieniutko ... brzuch lekko spuchł, ale do ciążowego mu jeszcze daleko - wyglądam bardziej jakbym pielęgnowała flaka po pierwszej ciąży ;-)a ruchy myślę, że za 2-3 tyg powinny się pojawić
Setana ... ooo ... nowy awatarek !!! suuuper :-):-):-)
Ramari, &&& za koleżankę !!!!!!!!!!
Larvunia, współczuję pobudki ... ludzie chodzą po domach jak chcą !!! do nas ostatnio przyszedł kandydat na randego z petycją .. o 22
z opłatkami z parafii też przyszli przed 22
pogoniłam i zaprosiłam o 'ludzkiej' godzinie !!!
ja znów mam straszne tyły

ale i tak lista spraw do załatwienia przed świtami ciągnie się w nieskończoność

i ledwo zdążę nadrobić, a znów będę w plecy

ale wy dobre kobiety jesteście :-) wybaczycie i nie pogonicie ... prawda

Misialina, &&& za wizytę !!!!!!!!! a co do krechy, to ja w pierwszej ciąży nie miałam :-( chociaż nie wiem, czy jest czego żałować ;-)
Dagamit, u mnie też z objawami cieniutko ... brzuch lekko spuchł, ale do ciążowego mu jeszcze daleko - wyglądam bardziej jakbym pielęgnowała flaka po pierwszej ciąży ;-)a ruchy myślę, że za 2-3 tyg powinny się pojawić

Setana ... ooo ... nowy awatarek !!! suuuper :-):-):-)
Ramari, &&& za koleżankę !!!!!!!!!!
Larvunia, współczuję pobudki ... ludzie chodzą po domach jak chcą !!! do nas ostatnio przyszedł kandydat na randego z petycją .. o 22

zebrra
Potrójna mama :)
Dokładnie, ja też nie miałam w żadnej ciąży tej linii...
Także spokojnie, nie u każdego się pojawia 
zebrra
Dziewczyny, które mają problemy z kręgosłupem, tak sobie dzisiaj myślałam, ze może zainteresowałybyście się tapingiem? To taka metoda fizjoterapeutyczna polegająca na naklejaniu specjalnych plastrów w określonych miejscach. Pomagają w wielu schorzeniach, między innymi w leczeniu bólu. No i jest to dozwolone w ciąży... Dla zaiteresowanych wklejam kilka linków...
Kinesio Taping - możliwości zastosowania (u kobiet w ciąży, sport, rehabilitacja, fizjoterapia)
IREHA - rehabilitacja, fizjoterapia, szkolenia, kursy, ortopedia
Zastosowanie metody Kinesiology Taping w redukcji bólów kompleksu lędźwiowo krzyżowego u kobiet w czasie ciąży i profilaktyce nawałów mlecznych
Taping Prenatalny i PostPrenatalny
Kinesio Taping - możliwości zastosowania (u kobiet w ciąży, sport, rehabilitacja, fizjoterapia)
IREHA - rehabilitacja, fizjoterapia, szkolenia, kursy, ortopedia
Zastosowanie metody Kinesiology Taping w redukcji bólów kompleksu lędźwiowo krzyżowego u kobiet w czasie ciąży i profilaktyce nawałów mlecznych
Taping Prenatalny i PostPrenatalny
zebrra
Myslałam o Niej kilka dni temu, jak przeglądałam tabelkę, szczerze mówiąc mam złe przeczucia...tak sobie mysle co sie dzieje z prettyWomen ??Dziwnie zamilka juz dawno temu... sms nie doszedl jakby zly nr podala nam.
Dziewczyny nie myślcie od razu, że Pretty coś się stało...może po prostu nie ma ochoty czytać i pisać...ja ostatnio pisałam do Agabre, która też od dawna nie daje znaku życia. A okazuje się, że u niej wszystko jest ok. Pewnie u Pretty podobnie.
Kurcze, mogłby choć raz na miesiąc jedno zdanie o sobie skrobnąć, żebyśmy wiedziały co u nich...
Ja wierzę, że nasza grupa już się nie zmniejszy...
Kurcze, mogłby choć raz na miesiąc jedno zdanie o sobie skrobnąć, żebyśmy wiedziały co u nich...
Ja wierzę, że nasza grupa już się nie zmniejszy...
reklama