reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć Martadelka! Humor dziś dobry?

Cześć w ogóle wszystkim, coś tu ostatnio pusto, ale dzięki temu łatwiej mi się tu odnaleźć;)

Szymek już lepiej, kataru brak więc nie wiem o co chodzi...

Olga - hej:) Mi Janek bardziej, choć Piotruś też ładnie:)

Forever - Sz. 81 cm, 10,4 kg

reklama
dzień dooobry

u nas zimy ciąg dalszy, znowu dosypało sniegu i wieje strasznie :baffled::baffled:
mam dosyć, chce wiosne!!!

martadelka
hej jak humor dzis?

Silva
jak Szymek, nadal ma gorączke?
serio Szymek w 3 centylu? jakos na fotkach nie wyglada na drobnego chłopczyka
gdzies kiedys czytałam ze mozna sie martwic jezeli centyle gwałtownie skacza - zmniejszaja się
chyba gdy cały czas utrzymuja sie na jednakowym poziomie nie ma co sie stresowac, a wasz lekarz co o tym mówi? moze Szymek taki drobny poprostu?
u nas cały czas w okolicach 50 centyla
teraz Mati waży około 13kg a wzrostu to nie wiem ile ma, chyba z 85cm

majqa, Olga
&&&&& za końcówki ciązy i lekkich porodów

forever jak Krysia? w końcu to przez zeby taka marudna? jakie jej teraz idą?

ironia to jutro czekamy na wyniki testu :tak:
jak w nowej pracy?

kati oj to nie fajnie u was, ale oby sie szybko poprawiło
szkoda ze przez to niespodziewane zostanie chrzestnym przez twojego M. musicie zmieniac swoje plany majówkowe, no ale podobno bycia chrzestnym/ą się nie odmawia

traschka fajne takie szybkie przemeblowanie, mi zawsze takie zmiany poprawiaja humor :tak:

asinka jak u was sytuacja?

Doris a jak Julka? juz wszystko dobrze?

kasiwilde
gdzie ty sie podziałaś?

miłego dnia wszystkim :-)

Hej MamoM:) ja też chcę wiosnę!!!!!

A co do wagi, to właśnie średnio się martwie, bo od 4-mca Szymek zaliczył spadek z 50 centyla i od tej pory między 3 a 10 się trzyma, myślę, że to wina alergii...

Forever - Sz. 81 cm, 10,4 kg
:szok: Niewiele wyższy od Młodej no ale przeszło 2 kg cięższy. Jaki rozmiar ubranek ? Co do spadku wagi to byliście u enodkrynologa i na badaniu wieku kostnego ?
mama MATIEGO - ja też chcę wiosny, u nas sypie :-( Młoda kwęcząco - marudząca - kaszląca, na każde pytanie odpowiada "nie". Ja tam się nie przejmuję ale moja Mama a i owszem :baffled: Aby zminimalizować dziś cyrk na basenie - się spodziewam - powiem ze wychodzę i będę za 30 min. Może nie będzie "mamamamama" :crazy:
Martadelka - oj niefajnie u Ciebie :-(Mówi się, że czas leczy rany.

Silva i temp już też Szymi nie ma?
Emi waży 11,3kg, mierzy niecałe 90cm
mamoM ja ostatnio nie na czasie, ale G chyba w domu...?:sorry2:
forever odważna matko - czy Krysia idzie na basen???

forever odważna matko - czy Krysia idzie na basen???

forever o to samo miałam zapytać.....

martadelka
współczuje takiej sytuacji z M. oby wszystko wróciło do normalnosci i naprawił swoje błędy

G. był na weekend, wczoraj z rana wyjechał, ale jakos ten weekend przeleciał nam bardzo szybko i jakos tak niezauwazalnie - w sobote był dopiero koło południa w domu, on przyjechał ja pojechałam na zakupy, wieczorem przyjechałą moja siostra z męzem, a niedziele jakas cicha mielismy, bez kłótni ale jakos tak dziwnie, za to po południu G. urzadził nam spontaniczny wyjazd do moich rodziców :-)

reklama
Martadelka, no właśnie już nie ma:) ps. trzymaj się kochana - mam nadzieję, że wszytsko się ułoży i że M. pójdzie po rozum do głowy!

Forever - żadnen lekarz nie zasugerował nam takich badań, nawet w szpitalu uznali, że to wina przyswajania i że pomimo 3 centyla Szymek wygląda zdrowo więc nie ma powodów do obaw:) Sz nosi 86 więc w sumie jest chyba raptem 1 rozmiar niżej niż równieśnicy, stópkę też ma małą bo dopiero dorósł do 21:) ale Krysia to rzeczywście okruszek, ale tu ewidentnie w Ciebie poszła:) A badanie wieku kostnego kiedy macie?

Do góry