reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć Martadelka! Humor dziś dobry?

Cześć w ogóle wszystkim, coś tu ostatnio pusto, ale dzięki temu łatwiej mi się tu odnaleźć;)

Szymek już lepiej, kataru brak więc nie wiem o co chodzi...

Olga - hej:) Mi Janek bardziej, choć Piotruś też ładnie:)

Forever - Sz. 81 cm, 10,4 kg

reklama
dzień dooobry

u nas zimy ciąg dalszy, znowu dosypało sniegu i wieje strasznie :baffled::baffled:
mam dosyć, chce wiosne!!!

martadelka
hej jak humor dzis?

Silva
jak Szymek, nadal ma gorączke?
serio Szymek w 3 centylu? jakos na fotkach nie wyglada na drobnego chłopczyka
gdzies kiedys czytałam ze mozna sie martwic jezeli centyle gwałtownie skacza - zmniejszaja się
chyba gdy cały czas utrzymuja sie na jednakowym poziomie nie ma co sie stresowac, a wasz lekarz co o tym mówi? moze Szymek taki drobny poprostu?
u nas cały czas w okolicach 50 centyla
teraz Mati waży około 13kg a wzrostu to nie wiem ile ma, chyba z 85cm

majqa, Olga
&&&&& za końcówki ciązy i lekkich porodów

forever jak Krysia? w końcu to przez zeby taka marudna? jakie jej teraz idą?

ironia to jutro czekamy na wyniki testu :tak:
jak w nowej pracy?

kati oj to nie fajnie u was, ale oby sie szybko poprawiło
szkoda ze przez to niespodziewane zostanie chrzestnym przez twojego M. musicie zmieniac swoje plany majówkowe, no ale podobno bycia chrzestnym/ą się nie odmawia

traschka fajne takie szybkie przemeblowanie, mi zawsze takie zmiany poprawiaja humor :tak:

asinka jak u was sytuacja?

Doris a jak Julka? juz wszystko dobrze?

kasiwilde
gdzie ty sie podziałaś?

miłego dnia wszystkim :-)

Hej MamoM:) ja też chcę wiosnę!!!!!

A co do wagi, to właśnie średnio się martwie, bo od 4-mca Szymek zaliczył spadek z 50 centyla i od tej pory między 3 a 10 się trzyma, myślę, że to wina alergii...

Forever - Sz. 81 cm, 10,4 kg
:szok: Niewiele wyższy od Młodej no ale przeszło 2 kg cięższy. Jaki rozmiar ubranek ? Co do spadku wagi to byliście u enodkrynologa i na badaniu wieku kostnego ?
mama MATIEGO - ja też chcę wiosny, u nas sypie :-( Młoda kwęcząco - marudząca - kaszląca, na każde pytanie odpowiada "nie". Ja tam się nie przejmuję ale moja Mama a i owszem :baffled: Aby zminimalizować dziś cyrk na basenie - się spodziewam - powiem ze wychodzę i będę za 30 min. Może nie będzie "mamamamama" :crazy:
Martadelka - oj niefajnie u Ciebie :-(Mówi się, że czas leczy rany.

Silva i temp już też Szymi nie ma?
Emi waży 11,3kg, mierzy niecałe 90cm
mamoM ja ostatnio nie na czasie, ale G chyba w domu...?:sorry2:
forever odważna matko - czy Krysia idzie na basen???

forever odważna matko - czy Krysia idzie na basen???

forever o to samo miałam zapytać.....

martadelka
współczuje takiej sytuacji z M. oby wszystko wróciło do normalnosci i naprawił swoje błędy

G. był na weekend, wczoraj z rana wyjechał, ale jakos ten weekend przeleciał nam bardzo szybko i jakos tak niezauwazalnie - w sobote był dopiero koło południa w domu, on przyjechał ja pojechałam na zakupy, wieczorem przyjechałą moja siostra z męzem, a niedziele jakas cicha mielismy, bez kłótni ale jakos tak dziwnie, za to po południu G. urzadził nam spontaniczny wyjazd do moich rodziców :-)

reklama
Martadelka, no właśnie już nie ma:) ps. trzymaj się kochana - mam nadzieję, że wszytsko się ułoży i że M. pójdzie po rozum do głowy!

Forever - żadnen lekarz nie zasugerował nam takich badań, nawet w szpitalu uznali, że to wina przyswajania i że pomimo 3 centyla Szymek wygląda zdrowo więc nie ma powodów do obaw:) Sz nosi 86 więc w sumie jest chyba raptem 1 rozmiar niżej niż równieśnicy, stópkę też ma małą bo dopiero dorósł do 21:) ale Krysia to rzeczywście okruszek, ale tu ewidentnie w Ciebie poszła:) A badanie wieku kostnego kiedy macie?

Do góry