reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam Kobietki
Ale piszecie od rana......najpierw cxzytanie potem odpisywanie.
Dziekuję wszystkim za KCIUKI DLA MOJEJ DOMINIKI!!!!!!
W Szczecinie sypie śnieg od rana a ja muszę do miasta jechać po zakupy :-(.
Coś Aestima się nie odzywa od wczoraj. Ciekawe co z jej mężem.

reklama
Dzień dobry!
A ledwo wstałam, nie mogłam oczu otworzyć tak mnie strasznie głowa boli. To pewnie przez całkowicie zapchane zatoki, grrr... Znowu mnie bierze choróbsko, ledwo co poczułam się lepiej. A jeszcze ponad tydzień muszę być na chodzie, potem nic mnie nie ruszy z domu! Dlaczego przerwa śwąteczna w tym roku jest tak krótka??

Traschka dużo zdrówka Ci życzę :-)
Dziś, albo jutro moja bardzo dobra koleżanka z pracy będzie miała podawane zarodki przez invitro. Pierwsza próba się nie powiodła :-( Tak bardzo chciałabym, żeby tym razem wyszło i bardzo mocno trzymam za nią kciuki. Poprzednia próba była jak byłam w ciąży z Przemkiem i tak sobie w pracy rozmawiałyśmy, że będzie super i razem z brzuszkami będziemy chodzić i potem wielkie rozczarowanie...
Oby tym razem historia się nie powtórzyła. Tak bardzo bym chciała, żeby była mamą.

Setana witaj, dawno Cię nie widziałam :) U mojej pani prof. byłam w czwartek, dodała kolejną tabletkę na ciśnienie... Mierzę 3 razy dziennie, chociaż ostatnio zdarzyło mi się kilka razy wieczorem nie zdążyć i zasnąć ;)

Misialina, masz dwa suwaczki, Tusen napisała, że jesteś w 16 tygodniu, bo na tym czarnym masz już skończone 15 tygodni (czyli zaczynasz 16), a Larvunia odniosła się do tego dolnego suwaczka, który mówi, że masz skończone 14 tygodni i 6 dni z piętnastego, czyli dopiero jutro zaczniesz 16 tydzień...

Zmykam do koleżanki na kawkę, odezwę się póżniej :)

Dzień dobry!
A ledwo wstałam, nie mogłam oczu otworzyć tak mnie strasznie głowa boli. To pewnie przez całkowicie zapchane zatoki, grrr... Znowu mnie bierze choróbsko, ledwo co poczułam się lepiej. A jeszcze ponad tydzień muszę być na chodzie, potem nic mnie nie ruszy z domu! Dlaczego przerwa śwąteczna w tym roku jest tak krótka??
u mnie to samo,katar katar katar

dzięki za podpowiedzi dot L4

A jak dołączyć do waszej grupy?
Nie jestem taka lewa z komputera ale na forum buszuję pierwszy raz choć zalogowałam się już dawno, ale nie wiem jak dołączyć do waszej grupy

Będę wdzięczna za podpowiedź

Ostatnia edycja:
hej kati83
moim zdaniem (ale licze sie ze zdaniem wiekszosci dziewczyn) powinnas z naimi najpierw popisac dluzej zeby dodac cie do tajnego jesli o to pytasz...
do listy czerwcowek dodam Cie pod koniec tygodnia bo to ja dopisuje :tak:
podaj mi tylko na WP dane jak w liscie
milego klikania :tak:

Traschka, ta "kawka" to u nas taka umowna jest, bo ja kawy pić nie mogę przez ciśnienie :) Ale cieszę się, ze byłam inspiracją :)

Mam wiadomość od Aestimy, dopiero wstała, mąż na zastrzykach i o kuli, ale złamania nie ma. Myslę, ze o szczegółach napisze sama!

To ja lecę...

reklama
Do góry