reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

aaaa właśnie się dowiedziałam,że moja koleżanka jest w ciąży:-D,ale się cieszę,ma 35 lat i dwie duże córy,a dziś się dowiedziała,że zaciążyła,,jeju a w sobotę była u nas na urodzinach i piła wódkę i fajki paliła:zawstydzona/y:,ale ja jak nie wiedziałam,też na piwie byłam też paliłam,ale jest ok

reklama
Misialina- gratulacje dla synka:)
Ramari- mąż ciągle na ip- jeszcze kilka os przed nim, masakra, siedzi tam od 14... Mówi że b. go boli ale nie ma dużej opuchlizny. ZObaczymy co lekarz powie.

och, ale napłodziłyście od rana!
Ja mojemu M. za nic w świecie nie dałabym się ogolić! On by się tego nie podjął, wolę sama na oślep:)

Doris ja też zawsze myślałam, ze halluxy to przypadłość starszych ludzi, nie miałąm pojęcia, że to może być genetyczne i tak wcześnie si ę pojawia. Dobrze, że córcia sie zdecydowała na operację, będzie miała piękne stópki:) trzymam kciuki!

Aestima mam nadzieję, że u męża to nic poważnego, ale z drugiej strony jakby było naprawdę poważne to by go samego gdzieś nie posyłali i nie czekałby tak długo raczej... koniecznie daj znać co z nim! Ja bym się strasznie martwiła na taką wiadomość...

Iza przy szkarlatynie boli gardło jak przy anginie, jest wysoka gorączka i wysypka. Więc jak synka nie boli gardło to na pewno nie to, nie martw się :)

Zebrra haha miałam zapytać o to samo, gdzie ty to wieszasz?? Ale już rozumiem, 3,5 kg to rzeczywiście mało, ja mam na 6kg i ledwo 2 prania mieszczę na ogromnej suszarce. Dziś udało mi się wreszcie nadrobić zaległości praniowe i łązienka też lśni:) W szafie również porządeczek!

Misialina gratulacje dla synka! Piękny wynik!!! Twoje drugie maleństwo też teraz nieźle pływa hehe :)

jejku cos mnie brzuch pobolewa jak do @ :baffled: i zgage chyba mam bo slodkie zjadlam.. oczy chcialy a jak doszlam do polowy batonika to mnie zemdlilo :sorry: a teraz mam .... a to byl tylko 3 bit :sorry: Pierwszy raz mam takie pobolewania .... falowe takie... nachodzi i powoli puszcza... juz od 5 min mnie to drazni juz... to jakby od jajnikow szlo w strone brzucha

i pomyslec ze z synkiem jak bylam w ciazy to pochlanialam slodycze jakbym dziewczynke nosila ;p

edit:
DOBREJ NOCY DZIEWCZETA :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Aestima, jak mąż? Mam nadzieję, ze wrócił o jakiejś ludzkiej porze, no i przede wszystkim, ze z nogą nic poważnego!

Misialina, gratulacje dla synka! Dumna Mamo :)

Co do golenia, to do samego końca goliłam się sama, lusterko w lewej ręce, maszynka w prawej i jazda ;)

Miłego dnia :)

Witam! Ja ostatnio jakiś rannym ptaszkiem jestem...nie narzekam teraz na brak energii...
Dzisiaj wizyta u gina...więc mysle że znowu obejrzę naszą Kruszynkę...już sie doczekać nie mogę.
Aestima...mam nadzieję że mąż dotarł cały i zdrowy
Larvunia...jak tam brzusio...boli nadal?...ja tak miałam w zeszłym tyg...bardzo bolał a teraz odpuścił...i znowu jest spokój

I mam pytanko...wiem że już o tym kilka razy pisałyście, a ja nadal tego nie kapuje...który ja mam teraz tydzień?...zaczęłam 16 czy 15?

Witam:-)

Misialina ja też pogratuluje synkowi takich dobrych wyników.Mój jest najlepszy w klasie w pływaniu z chłopców,ale ciągle przegrywa z najlepsządziewczynka:-(
Misialina własnie masz pełne 15 tyg ciąży i zaczynasz 16 tydzień.Możesz spokojniej mówić że jesteś w 16 tc.Gratuluje.

Aestima co tam u męża?

reklama
Cześć dziewczynki, coś dzisiaj nie mogę zabrać się za robotę.Zaczynamżyć już świętami i tym, że po nich mam zamiar pójść trochę na zwolnienie, więc mentalnie już chyba czuję się jakbym była na tym zwolnieniu.No i najważniejsze odliczam dni do kolejnej wizyty, która będzie dzień przed wigilią. Liczę na to, że w prezencie od lekarza dostaniemy informację kto mieszka w moim brzuszku, chociaż staram się nie nastawiać (ale słabo mi wychodzi), bo przecież maluch może się odwrócić i nie chcieć zdradzić swojej płci.

justynka jak atmosfera w domku? udało się ja oczyścić i poprawić relacje z mężem? Dużo o Tobie myślę i martwię się. Moja przyjaciółka ma duże problemy małżeńskie i poczułam bliskość w stosunku do Ciebie i Twoich problemów .

Doris mam nadzieję, że Twoja córcia po operacji szybko wróci do pełnej sprawności. Myślę, że skoro już raz to przechodziła to tym razem powinno być łatwiej, bo wie co ją czeka, a niewiedza i lęk przed nieznanym są najgorsze. No i dobrze, że się zdecydowała. Z własnego doświadczenia wiem (miałam operację serca), że najgorzej to się zdecydować i odważyć, a dzisiaj wiem, że na 100% poszłabym tą samą drogą bez chwili zawahania.

Paulinka przygotowania do ślubu to wspaniały choć czasem nerwowy i stresujący czas. Mam jednak nadzieję, że przygotowania sprawią Ci jedynie radość i będą kiedyś miłym i ciepłym wspomnieniem.

Zebrra jak Twoje ciśnienie? Mierzysz regularnie? Byłaś już u swojej p. doktor, bo jakoś nie zauważyłam takiej informacji?

Larvunia mam pytanie o ten tajny wątek, mam zaproszenie itd. ale poza pierwszym razem kiedy dostałam zaproszenie to nie mogę tego wątku po zalogowaniu się odnaleźć. Mogę prosić o mapę i podpowiedź, bo jestem w tym ciemna jak tabaka w rogu...

Do góry