reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mamoM jak humorek? Mati dał Ci pospać w nocy? co w końcu z G?
marta suuuper, to kiedy faktyczne ferie, w sensie kiedy ostatnie lekcje pryw?:-)
ironia bywa kochana i tak, tym bardziej, że Ty w trakcie poszukiwań pracy więc i nerwówkę masz plus @, jutro będzie lepiej:tak:

leniuchy wstaaaawać:-p

reklama
ironia jak cie to pocieszy ja nie mam @ a obje z mężem dziś nawrzeszczekiśmy na Dominike przed przedszkolem, z nerwow prawie ja sie powyłam. ale wyprzytulalam ja przed wyjściem, żeby nie posżła roztrszesiona do przedszkola i jeszcze do mamy zadzwoniłam(bo pracuje w przedszkolu, żeby ja tam przytuliła mimo wszytsko)
martadelka ide na 13 i koncze o 17:30i jedziemy do SPA dzisiaj:)
hej mama m

marta do SPA??? zaaaaaaazdroszczę:-p to będzie świetny pocztek ferii:tak: Twoja Mama pracuje w przedszkolu, gdzie Dominika chodzi?

no do SPA tak dawno nie byłam, juz czuje te bicze wodne na moich plecach:) tak, moja mama pracuje w przedszkol Dominiki jako intendentka i dminika ma jak w raju i ja tez bo nic mnie obchodzi:)

a u nas powoli ja zakichana, benio ma malutki katar chyba juz mu sie konczy :) a michał też jakoś tak...

mysle ze mi się polepszy jak znajdę pracę :-D póki co pykam jakieś male zlecenia :)

Martadelka - jutro strój jak na bal żłobkowy czyli moj handmade :-pNo to bogato towarzysko u Ciebie :tak:
My jutro na bal a potem do kolezanki która ma córeczkę 10 miesięcy starszą i z którą będziemy balowac i byłyśmy tydzień temu.
Impreza moja zawodowa :baffled:
Ironia - na mnie nie licz.... :sorry:

reklama
Hej, wpadłam na chwilkę i odrobinę poczytałam, nie wiem, co z moim dzieckiem się dzieje, ale drugi dzień z rzędu mi zasypia (a nie spała już od pół roku) i apetyt traci. Może to kolejne zębiska idą? Długo nie zaglądałam ale widzę, ze u Was wiele zmian :)

U mnie za chwilę mąż z pracy wróci i znowu nici z chwili dla siebie ;) ale co tam, nadrobię, jak Hani włączę świnkę Peppę ;)

Do góry