reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziś dzień z a cyklu hardcore. Właśnie odkryłam ze da się jednocześnie karmić Szymka na taborecie i usypiać Marysię w jej łóżeczku trzymając ja za rękę. w nocy Szymuś spał jak zwykle za to dodatkowo wstawalam 3razy do Marysi. Pobudka o 5. Teraz Marysia zasnela, aż się dziwię jej nie przeszkadzało pojekiwanie brata przy jedzeniu.mały nie śpi, zaraz wrzuce go do chusty i może wreszcie zjem śniadanie.

reklama
ale tu dzis pustki :( ja choruje i powoli proboje ogarnac dom zanim chlopaki wrocą...eh sił mi brak... znikąd nie dzwonią :(:no:

Hej na szybko, bo trochę zagoniona i zmęczona jestem ostatnio. :baffled:
mama MATIEGO - lekarz wczoraj powiedział, że idzie ku dobremu ale do żłobka najwcześniej w poniedziałek - kaszel mniejszy, katar też czyli się ogólnie ogarniamy. :happy2:
I nie mam siły na więcej..... :sorry2:

coś cicho na forum się zrobiło...
moje dziecię usnęło drugi dzień przed 21 więc szał ciał jak dla mnie:-) w pracy zaczyna się sajgon, koniec semestru, sesja a potem będzie jeszcze gorzej...:baffled: o tyle dobrze, że szykuje nam się towarzyski wekend a mi towarzyski przyszły tydzień:-)
trasiu dobrze, że Cię przywołałam do porządku i skrobnęłaś do nas:tak: no ale karygodne jest to, że nic nikomu nie odpisałaś...:-p a tak na poważnie: super, że Szymek tak ładnie śpi:tak: no i genialnie z tymi wakacjami!!! należy się Wam, cichaczem zazdroszczę;-)
asinka no Jesteś:-) coś Ty się wzięła za to pieczenie??? i takie ilości pączków???:shocked2::-p szał ciał;-) dalej Ci skurcze dokuczają? dobrze, że z Sz lepiej:tak:
kati hej, hej, szkoda, że z pracy nie możesz do nas zaglądać... U nas też straszyli, na szczęście tylko straszyli. Ja od poniedziałku na diecie (marzę, żeby 4-5kg zrzucić):tak: powodzenia!
ironia świetnie Benio wyglądał:tak: tak szalał (chrupki:-p)? zdróóóówka dla Was!
andariel oby Leo wykurował się do poniedziałku:tak:my środa i piątek mamy lekarzy (okulista, ortopeda), buziaki zdrowiaki również dla Ninki
moon wracaj do nas szybko! nie daj się, powodzenia!:tak:
Aestima jak Wasz dzionek? cosik lepiej?

A ja znowu zwałkę zaliczylam w łóżku przy laptopie :baffled:
Martadelka - obyś miała siłę na wszystko :tak: Ja powinnam się dziś wybrać na imprezę na którą wcale mi się nie chce iść - pomijam logistykę związaną z Mlodą - a rano znowu z Krysią na kolejny bal. Dobrze, że choć dziś w pracy raczej siedzenie niż ganianie.

dzień dobry

forever dziś jedno spotkanko (poszukiwania sukni dla panny młodej:-p), w niedzielę znajomi do nas przychodzą, w środę ploty przy kawce na rynku z koleżanką, piątek kolejne spotkanie z koleżankami;-) chyba dam radę;-) a co masz dziś za imprezę? Jutro Krysia też niebiesko-skrzydlata czy nowy strój masz dla Niej? bo pamiętam, że coś pisałaś o drugim, ale nie wiem, czy doszło to do skutku...

reszta dziewczyn - meldować się i to już!!!:-p:-)

hej
ja odliczam godziny do poczatku feriiii. szkołe mam juz z głowy, jeszcze tylko lekjce prytwatne i wolneeeeeee

reklama
dzień dobry w średnim nastroju

@ mnie nawiedziła i miałam ochote dzis moich chłopaków udusić :no: aż rano nakrzyczałam na Benia aż sie popłakał :-:)-( źle mi :( :-(

Do góry