reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej, ja chcę wiosny!!! aha w ogóle jestem drugi dzień na diecie, bo się spasłam, a czekają mnie dwa weselicha w tym roku, ale nie to mnie zmotywowało a raczej jeansy, które chciałam założyć i się nie dało:dry:
Aestima
no na razie wygrywasz z moon:-D
andariel :*
Doris heeej:-) ależ fajnie, że się wczasujesz nad morzem... w zimie:-p:-)
forever muszę przyznać, że naprawdę masz urodziwą córę:tak:
lavrunia dzień dobry:-)

reklama
heja :) młody troszkę podsmarkany ciekawe czy się do jutra nie rozłoży :sorry2: najwyżej zrobimy bal w domu ;-)

dostałam kredki do twarzy i dziś będziemy robić próbę generalną make upu :-D:-D bo jutro od rana ma śmigać w stroju :) ciekawa jestem co inni rodzice wymyślili :) ja przerobiłam jego cienkie spodenki i bluzeczkę bawełnianą więc nie będzie mu gorąco :tak:

zaraz spróbuję zrobić fotkę stroju

hej
mama m wspolczuje, mam nadzieje, ze wasz problem szybko sie jakos rozwiąże
martadelka nie mam planów, nigdzie nie jedziemy, generalnie musze odpoczac i nabrać sil na reszte roku szkolnego. w pracy zapierdziel teraz, dzis spotkanie z rodzicami- ciekawe co mnie czeka, jutro rada plenarna i odczytywanie sprawozdań....cieżkie jest to wszytsko jak sie robic pierwszy raz, czlwoeik zielony. a norberto nie jest z nim źle ale on do aniołków nigdy nie należał i należeć nie bedzie

Dzień Dobry :-)

U nas dziś piękna wiosenna, sloneczna pogoda :-). Zaraz lecę nad morze a spacer karmiś ptaki :-)
Martadelka...Ty i dieta??? Przecież Ty szczupła jesteś!
Larvunia...jak wrózbiarstwo? Chętni są?
Ironia...zdrowka dla Benia i wyślij nam fotkę jak już go pomalujesz
Marta...u Was początek ferii a u nas niestety będzie koniec...szkoda
Forever...Ta Twoja Calineczka to bardzo salonowa :-):bale, teatr...SUPER
MamoMatiego...a co tak po tajniacku? Jak Mały? Zdrowy?

Czas na spacer
Buziaki

Dzien dobry!
Spod biurka tradycyjnie...ale piekne slonko, po obiadku ide z kolezanka na spacer na Pole Mokotowskie:-) a co!
Dzis roboty sporo, wiec czas leci
Milego dnia!

reklama
przepraszam, że wam się wbijam w środek rozmowy.
pamiętacie może kiedy najlepiej iść na pierwsze USG bioderek? W jedenj poradni najbliższy termin to koniec marca, Szymek bedzie miał już 9 tygodni więc to chyba za póżno.
W drugiej poradni zwolnił się termin 21 lutego, Szymuś będzie miał dopiero 4,5 tygodnia więc nie wiem czy to nie za wsześnie, bo z tego co pamiętam najlepiej było ok 6 tygodnia? Gdzie mam iść?

Do góry