reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

oj to Krysia załapała jakieś świństwo?:-(
zdrówka dla Was Aestima?
no właśnia jak dziś Mati? ok, juz napisałaś, to dobrze, apetyt też normalny?

moon co z tymi zdjęciami???:-p
ironia &&&&&&&& za rozmowę! czekam na zdjęcia Benia jako Jacka:-)

reklama
heja

tak ten mercator to to co mi się tak podobało :-( no nic to...

z tą drugą ofertą od architektów fajnie- zrekrutowaliśmy się przez telefon bo pogoda okropna u nas :rofl2: przedstawiłam mu dość korzystną ofertę na umowę zlecenie praca zdalna :) chyba mu się spodobało will see..

poza tym nie przejmuję się dziś pracą bo idziemy na BAL :-D:-D i tego się dziś trzymam

no właśnia jak dziś Mati? ok, juz napisałaś, to dobrze, apetyt też normalny?

martadelka no apetyt ciut lepszy, mam nadzieje ze wróci do normalnosci :tak:

tak ten mercator to to co mi się tak podobało :-( no nic to...
ironia a moze jednak sie jeszcze odezwa...

poza tym nie przejmuję się dziś pracą bo idziemy na BAL :-D:-D i tego się dziś trzymam

prawidłowe podejscie i tez czekam na fotki Benia-Jacka :-D

mama właśnie jak samopoczucie? :)

właśnei dzownili z shopera :) :-D o 14 mam się stawić ... jeszcze nie mercator ale i tak nie jest źle .. jeszcze bliej domu i koło lidla :-D rzutki, mięciutkie fotele takie klimaty ... tylko kurka oferta taka sobie :baffled:

martadelka - tak na szybko o 14 :) rano miałam rozmowe rekrutacyjna przez tel też moze coś z tego bęzie. :) tylko że watpie zebym wytargowala dzis chociaz 2100 :-( no chyba że dadzą mniej ale z gwarancją przejścia wyżej w późniejszym czasie ;-) ogólnie praca mało rozwijająca z tego co czytałam ale za to u lidera w ecommerce :-D obsluga firm ktorym konczy sie okres testowy na platformie i prowadzenie szkoleń z platformy

ja sepleniąca jestem -- nie wiem czy sie nadaje do powadzenia konferencji :baffled:

mamaM - dużo czekolady trzeba :)

reklama
mamaM - dużo czekolady trzeba :)

ironia a potem wszystko w boczki i tyłek pójdzie i znowu przygnebienie :-p

martadelka a z powrotem G. nic nie wiemy, narazie stoi juz 2 dzień bez pracy w niemczech i jest strasznie wku...... wyjechał na weekend a teraz stoi za granica, w biurze szukaja mu trasy ale kiepsko im to idzie i chyba czeka nas zmiana pracy bo tak dalej byc nie moze :baffled:

własnie asinka, Madzioolka, kati, kasiawilde, zołza gdzie wy????

Ostatnia edycja:
Do góry