reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

trssia ale pozytywna energia od Ciebie bije!!! Od razu mi lepiej, a taka zmulona siedzialam...
martadelko wszystko dobrze zrozumialas! gratuluje:-D o zdjecia dzis Go pomecze

reklama
martadelka, powinnaś na mnie głosować- dzięki mnie będziesz miała posćiel w koty:-D skrzynkę opróżniłam- już mozesz wysłać pw;-)

Trasia, dam na zajęcia popołudniowe met. montessori, ale p-le chyba normalne.
To tyle, może potem sięrozwin- właśnie wróciłam a na 16>30 znów lecę do szkoły...

Trasia, wróciłam:) Ja widziałam te zajęcia tą metodą dla 3 latków i są świetne- dzieciaki przelewają, przesypują, używają fajnych, ciekawych pomocy ed. - świetna zabawa, nie widzę przeciwskazań żeby Miesio sobie na takie zajęcia raz w tyg. latał. Nie chodzi mi żeby chłonął ideologię ale same zajęcia są ciekawe. Są też super warsztaty robotyki- ale to już nie met. montessori. A co do p-la- najważniejsza jest dla mnie kadra a nie ideologia wg której prowadzone są zajęcia. Dam do najlepszego w zg, nie biorąc pod uwagę met. ale ludzi jacy tam pracują. I będę wysyłać na fajne zajęcia dodatkowe ( max 2 w tyg):tak:

witam się dopiero, wcześniej napisałam posta i komp.mi zgasł:dry:
u nas M. się rozłożył, nawet do pracy nie poszedł, co mu się dotąd chyba nigdy nie zdarzyło; ale dziś już lepiej (wczoraj tylko leżał i zdychał); dzieciaki na razie ok, oby nic się nie rozwinęło; a ja nadal w nerwach - to o przeprowadzkę, to znów o zezowanie Leosia:/ życie;

WITAJCIE:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Podczytuję trochę ale jakoś weny brak do pisania.
Ja dalej nad morzem. Pogoda beeeeeznadziejjjjjjjjnaaaaa! ale to nie zniechęca nas do nadmorskich spacerów, a poza tym Świnoujście jest takie piękne!
Przepraszam, że nie odpisuję i tak tylko o sobie....
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!

reklama
Do góry