reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej
powieim tyle, że dołączam sie do madziolki z tym, ze mam troche poważniejsze problemy.nawet nie zwracam uwagi na pogode....nie wiem, kiedy sie to ułoży, ja już nie mam sily.

reklama
a ja zaraz uciekam po mojego robaczka :) chyba sie zasapie od listopada nie bylam po niego w zlobku :) nie wiem jak sie wtarabanie do autobusu bez niczyjej pomocy :-D:-D

dziewczyny - dziękuję za kciukasy - doktorka twierdzi, że jest wszystko dobrze!!! że wahania leukocytów u tak małych dzieci zdarzają się b.często (babka pracuje w szpitalu, więc widuje trochę "przypadków"); obejrzała też tą wypustkę w dupci Leo, o której niedawno pisałam i wg niej (jest również onkologiem) to nic innego, jak naddatek śluzówki - tj.nawet żadna narośl, tylko jakby za dużo śluzówki było i jej część sobie "wisi" obok; wg niej nie należy tego ruszać, chyba że zauważymy, że małemu będzie to przeszkadzało np.przy wycieraniu zadka (chodzi o to by mechanicznie tego nie uszkodził, żeby się babrać nie zaczęło, bo w tym miejscu trudno o wietrzenie:sorry2:); nie macie pojęcia, jak mi okropnie ULŻYŁO!!!

Jestem tak wk... na Tatę Młodej w zw. z dzisiejszym bale, że szkoda gadać. Plus moja Mama dopasowująca choroby do Młodej. Plus Babcia nr 2 jutro na nocleg - zwiewam do sklepu bez dwóch zdań. Nie mam siły. Fotki jakieś postaram się wstawić w weekend ale na samą myśl krew mnie zaraz zalewa.....

reklama
Hej, chciałam tu podczytać i coś skrobnąć, ale padam na twarz i siły starcza tylko na ogarnięcie ubrankowego:-p:-D
Jak wyszłam dziś o 8 i wróciłam na obiad na godzinę i poszłam dalej, to niedawno wróciłam... Cały dzień w pracy, bez chwili nawet przerwy:baffled: MIesia nawet w porze obiadu nie widziałam, bo spał:-( Do bani...
Za to prowadziłam po południu fajne zajęcia " ćwiczenia mózgownika":-D, o tu:www.zielonemontessori.pl
super zajęcia, nie mogę się doczekać kiedy Miesio bedzie miał 3 lata żeby zaczął chodzic na zaj. w oparciu o tą metodę. A jakie zabawki świetne i rozwijające tam można kupić!!!!:szok: Super miejsce:tak:
Teraz trochę Was podczytam jednak... nabrałam sił:)
A , Madziolka, mama bliskiej mi os. ma tętniaka- wykryto kilka dni temu, dziś była operacja. Są w szoku. COś można im doradzić? nA co zwracać uwagę? Po tym co przeszłaś z mamą może masz jakieś spostrzeżenia, rady??? Pozdrowienia dla Mamy!

Do góry