reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hejka!
Śniadanie zaliczone, ale to mierzenie cukrów mnie wykończy... Najgorsze jest to, że w tym tyg.coś mi się poprzestawiało i po tych samych produktach mam wyższe cukry niż np.w zeszłym tyg. Wkurzyłam się wczoraj i zjadłam kebaba... Nie uwierzycie po 1h cukier idealny :baffled:
Kati, Forever dzięki, że pytacie. Ja się czuję super. O wiele lepiej niż w pierwszej ciąży, ale za to anemia mnie dopadła i przez to okropne zadyszki. Znaczy jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza, ale na jakiś dłuższy spacer z Tymkiem się nie wybiorę. A Nina faktycznie klocek i trochę mnie to przeraża, ale jeszcze mam nadzieję, że usg się myli :-p
Heja Madzioolka i MamaM

no to witam sie ponownie
troche mnie nie było, bo jakis kiepski humor miałam przed i w trakcie @ i nie chciałam wam tu smecic, a ze wyjatkowo podczas tego @ byłam rozdrazniona to wolałąm nie pisac co by nie napisac czase o jedno słowo za duzo :sorry2:

mama MATIEGO - nawet rano myślałam co u Was :tak:

forever u nas po staremu tzn teraz jest G. od wtorku az do niedzieli po południu wiec cała rodzinka spedzamy czas

wklej fotki Krysi w stroju motylka :tak:

andariel współczuje tego zamartwiania sie o Leo i o przeprowadzke
sciskam &&&&&&& za badania Leosia

ironia napewno szybko cos znajdziesz, a do tej pracy bys chciała co czekasz na odpowiedz?

asinka no to Ninka spora juz, matkooooo u ciebie juz prawie 34 tydzień, ale ten czas leci, niedługo bedziesz ściskac mała jak trasia Szymka
super ze czujesz sie tak dobrze :tak:

trasia współczuje przebojów z Marysia, lae podejrzewam ze musi odreagowac pojawienie sie braciszka i chyba zotaje wam to przeczekac...Marcin jeszcze do końca tygodnia z wami jest?potem sama czy mama bedzie zagladac do was?

martadelka, Madzioolka
hej

jaka pogoda u was?
bo u nas masakra :baffled: śniegu juz prawie nic nie zostało z tych zasp, które były, strasznie pochmurno jest i wieje jakby głowe miało urwac :baffled:

miłego dnia wszystkim

hej mama :)

no ja bym chciała do tej firmy :tak::tak: coś nowego bo w marketingu medycznym jeszcze nie siedziałam ;-) ale co będzie nie wiem... odezwała sie do mnie tez jedna z wiekszych firm ecommerce to dopiero marzenie !! :-D i 5 minut na nogach od domu !!
od wczoraj siedzę i dziubdiam zadania rekrutacyjne dla nich... :tak:

Asinka85 - ja tylko z "siłowych" kwestii ciążowo pamiętam, że w pierwszym trymestrze poszłam do kardiologa no bo zadyszka.... No to mnie wygnął mówiąc, że w tym okresie tak może być. No i pod koniec troszkę kostki puchły i ciutkę palce.
Martadelka, mama MATIEGO - został sfocony zestaw rękodzielniczy oraz Młoda w opasce przy śniadaniu. Miał być fotograf w żłobku. Rano zupełnie nie było czasu na ubieranie we właściwy strój :no: Mam nadzieję, że zestaw przeżył choć po części a nie kolejna robota na sobotę.
Ironia - niestety życie to ciągła walka :-(
Madzioolka - aż tak źle ? :eek:

reklama
forever no nie mam chęci ani motywacji do czegokolwiek :no: dobija mnie to że nie można normalnie wyjść na dwór, że pogoda jest taka do d. i ogólnei wszytsko na nie ;/

Andaiel &&&&&&& za wizytę!

Do góry