reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

urodziliśmy już? :-)

:no:

Ironia masakra co piszesz o tej pracy! Jak to nie placą? Są w ogóle szanse, że odzyskasz pieniądze? Ech, strasznie mi przykro, co za pech tak trafić:(

forever bal karnawałowy! Za co przebierzesz Krysię? Różowa księzniczka? Proszę! :)))

Jutro Marysia idzie na noc do babci a ja chciałam iśc do kina na Hobbita i Marcin puka sie w czoło... naprawdę nie wypada w zaawansowanej ciąży chodzic do kina? Kurcze, tak chciałam to obejrzeć a to jedyna szansa. Spakowałabym torbę i dokumenty do bagaznika jakby co:zawstydzona/y:

reklama
:no:

forever bal karnawałowy! Za co przebierzesz Krysię? Różowa księzniczka? Proszę! :)))
:-D
dołączam się do prośby ;-)

trasia jak wysiedzisz (bo jednak ten film nie należy do krótkich) to idźcie! ja to chyba poczekam aż będą wszystkie części, bo potem już nie pamiętam jak po kilku miesiącach pojawia się następna :zawstydzona/y:

ironia ehhh, szkoda gadać co? mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać kasę, no i zwiewaj stamtąd jak najszybciej! ja bym jeszcze obsmarowała takiego pracodawcę gdzie się tylko da! a co tam u Benia?

ejjj trasia co tam nowego w sprawie imienia?
No właśnie??? :)

Ja bym szła do kina, tak teoretycznie bo w praktyce tyle godzin siedzenia w bezruchu i niemożność skorzytsania z toalety (nie lubię wychodzić w trakcie seansu) chyba by mnie jednak zniechęciła...
Ale właśnie przyszła mi do głowy głupia myśl - jakbyś urodziła w kinie to może daliby Wam dożywotni karnet na wszystkie filmy? :-):-D:-D:-D

Ironia kurde ale lipa z tą pracą :no: a szef wie że się zmywasz? jest szansa żeby jednak wypłacił Ci te pieniądze?

trasia no to idź koniecznie, ja tam pod koniec ciąży to bym w życiu nawet na puchu 3h nie wysiedziała :-D w sumie pewnie szybko Wam się szansa nie nadarzy ;) więc jednak po porodzie? u nas też tak było, że dopóki mały nie przyszedł na świat to różnie z tymi imionami bywało ;-)

reklama
Do góry