reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

kasiawilde jestem niemal pewna, że u nas olewka przyniosłaby oczekiwany rezultat tj przespaną noc. tylko ja tak nie potrafię no...

asinka Ninka bardzo mi się podoba! A Jagoda to mój typ główny na dziewczynkę, ja mam tak na drugie:)

reklama
asinka ja już sobie nie wyobrażam, zeby Ninka miała nie być Ninką! a jak wizyta? przegapiłam post?

trasia ehh, ja też bym pewnie nie potrafiła jednak.. a w ogóle to się nie wypowiadam, ekspert od spania ze mnie żaden! a jak tam skurcze? dokuczają?

Trasia nie mów, bo zacznę się zastanawiać :p

Tymek w końcu zasnął!!

Kasiu wizyta w porządku. Stwierdzona typowa cukrzyca ciężarnych, ale mam samą dietę, na szczęście bez insuliny, bo chyba nie dałabym rady sobie kłuć do brzucha albo uda. Sam fakt mnie przeraża. Przynajmniej nie przybiorę więcej, a mam już +10. Końcem lutego wizyta, o ile wytrzymam :p ale 6 tyg.po porodzie mam się stawić na dokładne badania i wyjdzie czy za 20-30 lat nie będę miała czasem cukrzycy...

Ostatnia edycja:
trasia musze Ci to napisac ,dzieki Tobie teraz wymyslilam imie dla chlopca,ktore mi sie bardzo podoba,a zadne mi sie nie podobaly i wiedzialam zawsze ,ze bbede miala klopot co do drugiego synka.A mianowicie JAN-JANEK ojej jakie piekne imie,po prostu oswiecenie:-D

kasiawilde jak to do rana bedzie spal;-)wczoraj usnal o 19,ostatnio tez o 18.30

Asinka jak dla mnie oba imiona super, ciesz się że twój Sz. podziela twoje zdanie! A wizyta ok. Wszystko dobrze, wody są, łozysko ładne, szyjka trzyma, maluch rośnie. Wczoraj byłam na ktg, nie wyszedł żaden skurcz, ale u mnie to chyba norma. W przyszłą środę mam dzwonić do mojego lekarza i będziemy się umawiać na czwartek na wywołanie:( Strasznie się tego boję.

kasiawilde skurcze jakoś zniknęły. Maluch stwierdził, że nie wyjdzie dopóki nie dostanie imienia. Więc jednak na bank wywoływanie:eek:

Aestima co Ty gadasz? Bardzo ładne masz imiona, fajnie się komponują. Ja mam Joanna Monika, 3go brak :p Mówisz, że Nina?? :-)
Damada mam dobrego kumpla, sąsiada Janka. Bardzo fajny facet, ale leber, więc uważaj ;-) zazdroszczę spania Gabrysia. A o której rano wstaje?

trasia wywolywanie to nic strasznego naprawde ! :tak:

ja miałam balonik i to bardzo proste..

odkazaja cie (czyli wlewaja duuuzo odkazacza i masz wrazenie ze ci litr coli wlali) wsadzają taką dentkę w ogóle tego nie czujesz... i w to wlewają sól fizjologiczną chyba..czujesz ze masz ciężko w podbrzuszu ale absolutnie to nie boli...jedyny dyskomfort to dyndajace miedzy nogami gumiak :) no i czesto po takim zabiegu sie troszke krwawi wiec chodzisz jak kaczka z odcietym łbem :-D:-D:-D:-D ty idziesz a za tobą śladzik hahah :-D:-D

mnie to zupełnie nie pomogło, oxy tez nie bardzo, dopiero przy badaniu poszly wody i sie rozkrecilo takze chillout :)

no i wazne nastawienie na cel... ja to w ogole zmotywowana bylam bo mialam widmo CC :confused:

reklama
Do góry