reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

kati no to fajnie, że znaleźliście jakiś dobry środek chociaż... to czekaj, od czego uzależniacie decyzje czy tam pozostać czy nie? tak schodząc z tematu grzyba :-D co do brania kredytu to w pełni rozumiem...

trasia to jakie propozycje ma Marcin oprócz Szymona? ciężka sprawa...

reklama
mamoM a G wrócił, dogadaliście się jakoś? mam nadzieję, że jutro nadrobi swoją dzisiejszą nieobecność!

ja na bierzmowane wybrałam imię na B... urządzamy konkurs? :-D chyba, że już się chwaliłam :zawstydzona/y:

kasiawilde Brygida???? :confused:
G. wrócił juz po 16, w sumie nie było co sie dogadywac, nie pokłócilismy sie o jego wyjazd, poprostu wolałabym zeby posiedział z nami, no ale czasem trzeba pomóc innym zwłaszcza ze to jego siostra i to jeszcze w bardzo ciezkiej sytuacji...

kasiawilde było kilka przebojów z teściową (chwilowo spokój) ale to na szarlotkę kiedyś zaprosze i pogadamy- tak się nie da za długa historia ;-)
haha a u mnie w rodzinie tradycja każda kobietka ma na drugie Maria (Trasiu piękne imię :-)) wiec mam Kasia Maria Kamila :-)
Trasia dawaj propozycje Marcina zaraz mu je obrzydzimy ;-)
MamoM jak G wrócił?

kasiawilde propozycji Marcin ma mnóstwo, dla mnie wszystkie brzmią tak samo:sorry: np Piotr, Paweł, Łukasz, Michał, Bartek, Andrzej, Krzysztof, Tomasz, Przemek, Radek itd. Lista jest bardzo długa dlatego tym bardziej mi słabo, że nie ptorafię wybrać z niej ani jednego, które choć trochę mnie przekona.

mamoM ładnie masz na bierzmowanie:)) ja jestem Małgorzata Jagoda Ida

kati fajnie, że macie taki środek wietrzejący. Moja ciotka jak odgrzybiała to przez tydzien nie mozna było do domu wchodzić:szok:

mamoM - błędna odpowiedź! to dobrze, że chociaż bez nieporozumień, no czasem niestety trzeba poświęcić swój czas, szkoda tylko, że macie go wspólnego tak niewiele :(

damada ostatnio zdecydowanie mniej, 3 dni nie byliśmy, jeździł tylko do dziadków, a to przez katar znów, plus śnieg po kolana i -7... boję się, że znów by mi się rozchorował, a niedawno skonczyliśmy antyb.

reklama
Do góry