reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

kati my fotoksiazke robimy, taka od urodzenia do teraz
Dostałam takie coś od M.pod choinkę o Leosiu i się rozkleiłam:tak:
moon - my zawarliśmy umowę z lokalną agencją, działającą gł.na rynku Pruszkowa, Piastowa, choć oferty z W-wy też mają. Nie wykluczam podpisania umowy jeszcze z jakąś agencją.

Mam już na dziś dość. Najchętniej walnęłabym się już do łóżka, a jak na złość M.dziś późno wróci:baffled:a już mi cierpliwości do dzieci brakuje pomału...

reklama
uhhh, ale sie rozpisałyście!
Ja chwilowo znów na szybko. PO pierwsze i najwazniejsze - jest mi niezmiernie przykro i smutno, że odebrano mi tytuł "najmilszej czerwcówki" i powaznie rozważam odejscie z forum. Takiego traktowania nie zniese!

po drugie Jerzyk (który chyba nie bedzie Jerzykiem) waży już 3200! I ma sie dobrze i nie planuje szybkiego wyjścia:)

Witajcie:-)

dubeltowka ciesze sie ,ze jest tez ktos z krainy deszczowcow:-)udanego lotu i pobytu w pl:-)

andariel o 21.30przebudzil sie ,chwile postekal i usnal ,za pol godz to samo chwilka stekania i spal cala noc do 8rano.
Dzis sie nie udalo,trzymal forme bardzo dobrze,ale jak poszlam na gore o17,a m zostal z nim to maly usnal.Wiec na pewno sie obudzi za jakies 2 godz:sorry2:a moze przespi cala noc:-)

aestima super artykul,wiele sie dowiedzialam,poplakalm sie jak czytalam o tym chlopcu:-(.
A ja wlasnie myslalam ,ze zlobke od najmlodszych lat jest bardzo dobry dla dziecka,ze wzgledu na rozwoj spoleczny.Ale jak widac mylilam sie.

trasia i widzisz ,mowilam ,ze bedziesz nam pisala ,ze wyniki dobre:-)
Zycze Ci szczesliwego rozwiazani,bo widze ,ze sie zbliza wielkimi krokami:-)

kati ja zrobie filmik dedykowany dziadkom na kompie,ze zdjeciami i filmikami i przegram na plyte.

kasiawildea Ty gdzie sie podziewasz?:szok:

reklama
zołzik wspaniałe wieści!!!superrrr! że też mi cholercia tak ciężko się zdecydować...myślę, że podziałamy jakoś ale za jakieś 1,5 roku, na przyszłą wiosnę może. A o adopcji możecie pomyśleć za 3-cim razem;-)

:tak: K. nie chce słyszeć o trzecim, ale pogadamy za parę latek ;-)

Ja nie chcę właśnie długo czekać - chcę, żeby mały wychowywał się z rodzeństwem...

Aestima
, tak, są różne zasady w różnych ośrodkach, gdzieś na wschodzie Polski podobno wystarczą 2 lata, ale nie jesteśmy w stanie jeździć tam na przygotowania przez ponad rok.

Dzięki, Dziewuszki za dobre słowo :-) :* Wpadam na chwilkę tylko, bo jest teściowa, więc nie będę siedzieć przed kompem ;-) Udało się nam całkiem fajnie dogadać :-)

Setana
, buziaki!

Do góry