reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziewczyny melduję, że nie wygrałam konkursu :-(
ale dzwonili do mojej gminy i pytali czy sie zgodzą na porozumienie stron i puszczą mnie od stycznia - no i widać jak idą człowiekowi na rękę:no:
ale mam satysfakcję z siebie że byłam w najlepszej 2-ce z 12-stu kandydatów

dziękuję Wam za kciuki :tak:

no ale teraz nie wiem czy nie bedę miałą przerąbane że gdzieś startowałam...

kati piekny wynik! czyli jest możliwość, że zmienisz miejsce pracy (bo zaoferowali, że możesz przyjść od stycznia) - czy znowu coś źle zrozumuamiała...?

nie, nie zmienie miejsca pracy :-( zadzwonili i zapytali czy puszczą mnie od stycznia czyli czy zgodzą się na porozumienie stron i mnie zwolnia od stycznia. Bo ja mam 3-miesięczne wypowiedzenie. No i się nie zgodzili widocznie skoro na bip-ie jest wynik, że inna osoba wygrała.
O całej tej sytuacji powiedziała mi koleżanka co to słyszała w sekretariacie. Oficjalnie nic nikt nie powiedział.

kati - najpierw gratuluję satysfakcji i wyniku:tak:jestem z Ciebie dumna! a dalej... trochę dupowato, że nie chcieli iść Ci na rękę - nie rozumiem takiego trzymania pracownika na siłę:no:a jeśli byś odczuła teraz inne traktowanie ze strony "szefostwa" to pamiętaj, że znajdzie się na to paragraf!

robię ostatnie pranie i szykuję się psychicznie do pakowania:-p

Kati83 - :szok:, jak mogli tak zrobić.... :wściekła/y:Przecież masz teraz co najmniej kreseczkę. Może dlatego wygrał kto inny tzn. mógł przyjść od stycznia.
Madzioolka - biedna Mama :-( Chyba za bardzo rozpuściła swoich... Panów. Że nawet nie ogarnęli na "jak cię mogę" domu przez Jej powrotem ze szpitala.... :szok:
Widzę, że to mocno nakwasiłam - no cóż taka moja natura.... Ja miałam megacykoro gdy poszlismy wczoraj z Młodą po choinkę - w drodze powrotnej niosłam Krysię i mimo, że było blisko bardzo uważałam pod nogi....
No to ja życzę wesołych świąt 10 najbardziej niesamowitych pomysłów na choinki. Która podoba Ci się najbardziej? - str. 1 - Wnętrza - Muratordom.pl coby nie kontynuować tematu, bo chyba nie zostałam właściwie zrozumiana.... :-(

witam się :ninja2:

podczytuje ale weny na pisanie brak...

napisze tylko ze Mati został dzis obciety i spoważniał, wyglada jak mały człowieczek i nie jest juz "zarośniety" :-D

poza tym usypianie idzie ok, wczoraj wieczorem Mati zasnął sam i spał cała noc az do 6 :szok: na drzemke tez utulił sie sam
dumna jestem z tego mojego chłopaczka :-)

moze wieczorkiem cos wiecej skrobne i poodpisuje :zawstydzona/y:

reklama
Forever, sugerujesz, że Trasia nie uważała i nie patrzyła pod nogi?:szok: JA w ciąży dziecka nie niosłam i uważałam, a raz i tak " złapałam zająca" na chodniku oblodzonym...

Choinka z balonów fajna, teraz też chyba modne takie malowane i wyklejane na ścianie, wszędzie takie widzę ( tzn w gazetach, bo ludzie chyba stawiają na klasykę w domach):)

Do góry