kasiawilde
Fanka BB :)
ja znów na głównym raczej
jakoś nie ogarniam się ostatnie dni, w skrócie:
dubeltówka mam nadzieję, że ten pechowy czas już minął i że ze wzrokiem Emilki będzie dobrze! no i cieszę się strasznie, że wróciłaś, mam nadzieję, że na dłużej!
Madzioolka gratulacje! poważna sprawa takie własne 'dorosłe' zaśnięcie! również czekam na fotki pokoju, tylko nie na zdjęciowym proszę, bo ja na niego nie mogę wchodzić ;-)
kati jak tam Mati?
forever jak stopień zaglucenia u Krysi?
a co do samodzielnych zabaw naszych maluchów to ja mam dokładnie jak trasia, niby wiem, niby rozumiem, ale jakoś nie umiem
i doprowadziłam do tego, że mały mi nie da spokojnie NIC zrobić! a przykładowo moja mama jak czasem się nim zajmuje potrafi zrobić wszystko, podobno mały wtedy bardzo dużo bawi się sam
ale mamoM myślę, że absolutnie nie masz się czym zamartwiać! Twoja sytuacja jest zupełnie inna... a Mati zacznie mówić więcej w ciągu pewnie kilku tygodni! Ja z małym się bawię bardzo dużo, gadam do niego praktycznie non stop, dużo czytamy itp itd, a jego słownictwo jest dalej mocno ograniczone! Do Emi, Marysi czy Majeczki to mu daaaaaaaaaaaaleko!
poza tym u nas urlop
więc mamy więcej czasu na spięcia
ale ogólnie jest ok, marazm chwilowo przełamany, więc nie narzekam!

dubeltówka mam nadzieję, że ten pechowy czas już minął i że ze wzrokiem Emilki będzie dobrze! no i cieszę się strasznie, że wróciłaś, mam nadzieję, że na dłużej!
Madzioolka gratulacje! poważna sprawa takie własne 'dorosłe' zaśnięcie! również czekam na fotki pokoju, tylko nie na zdjęciowym proszę, bo ja na niego nie mogę wchodzić ;-)
kati jak tam Mati?
forever jak stopień zaglucenia u Krysi?
a co do samodzielnych zabaw naszych maluchów to ja mam dokładnie jak trasia, niby wiem, niby rozumiem, ale jakoś nie umiem

poza tym u nas urlop