kasiawilde
Fanka BB :)
forever to fajnie, że u Krysi lepiej...ale rzeczywiście długo już domkujecie :/ a wizyta u endo kiedy? a babcią to cóż przejmować się nie ma co, one już tak chyba mają, że albo przesadzają, albo totalnie bagatelizują...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile razy ja to sobie powtarzałam...a babcią to cóż przejmować się nie ma co, one już tak chyba mają, że albo przesadzają, albo totalnie bagatelizują...
może przejdźmy na główny, bo schodzimy z tematu;-) ło matko! to faktycznie: się działo u Wasuwierz mi, że wiem! na wakacjach u nas było przez większość czasu: moi rodzice, my, Kubi, siostrzenica lat 7, bratanek lat 6 i młody postrzelony kotek, ojjj się działo... dlatego polecam![]()