reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

1333530.png

reklama
Larvunia - dzięki Bogu bo zabrzmiało poważnie :tak:
A Młoda dziś na kontroli - pediatra zdziwiona, że tak szybka do formy wróciła a je tonę. Do żłobka w poniedziałek. :-p
Mrsmoon - nie tajniacz :-D
Aestima - a co kupiłaś ? Mnie bardzo ciągnię do Ikea na zakupy :zawstydzona/y: - najbardziej poza nutkami podobają mi się gile.
Mama MATIEGO - b. ładny wpis. Krysia to dopiero teraz położona, bo późny podwieczorek był.

martadelka jak nastrój? no i co tam u dziewczyn?
Aestima dołączam do pytania jakie macie duplo, my mamy tylko jakieś 2 zestawy na zasadzie zwierzątko, ludzik, jednen klocek, kwiatek... no i Miesio to już poważny facet jak sam się bawi duplo :)
traschka co tam u pralki? ;) a tak na poważnie to pranie malucha i prasowanie poogarniane? no i do kiedy masz zamiar prowadzić zajęcia? mam nadzieję, że nie kolędujesz w tym roku :-D
nutria leniwcze napisz więcej co tam u Twoich maluszków!
mamoM super sprawa z tym garażem, będziecie mieć więcej czasu do spędzenia wspólnie :) zaplanuj może jakiś wypad/mini wycieczkę skoro u Was tak bardziej oddzielnie ostatnio? ja tam dziś z Kubim segregowałam odpady przez prawie godzinę, nie ma to jak wspólnie pogrzebać w śmieciach :szok:
larvunia jak dobrze, że Misiula już lepiej, długo leżałyście? daj znać po kontroli koniecznie, no i odzywaj się częściej!
moon tajniaczko odzyskaj już to swoje biurko, bo nam tu Ciebie strasznie brakuje, a tak to zawsze w pracy znajdziesz chwilkę ;) co tam u Łobuziary?
Doris bo to zawsze tak na złość jest, że jak wydatki to masowo! a Julcia długo zasmarkana? bo wydaje mi się, że jakiś czas już... ale jak poza tym wszystko w normie to pewnie tylko taki wredny sezon...wspinaczka po biurkach małolatów mnie rozwala :)
forever liść śliczny :)

aaaa dobry wieczór :)

ogólnie to ja tam bym chciała i farmę i warzywka i w ogole jedzonko to szmaciane co tam mają.. ale na razie zawsze inne książki wychodzą jako priorytety ;-)

ja dziś odbębniłam 2 lekcje i mam labę do końca tygodnia, jutro moje dzieciaczki mają próbną maturę... ojjj, czarno to widzę ;)

poza tym to gdzie nam kati i martę ​wcięło?

dzień dobry. Pogoda do bani, nie wiem czy dziś wyjedziemy z domu. Dziś kompletnie bez sił a moje dziecko ani na moment nie chce się zająć sobą:( W przypływie rozpaczy włączyłam jej bajki :zawstydzona/y: ale juz leci do mnie z książeczką:wściekła/y:

kasiu otóż kolędować nie będę:-D chyba że na swojej wigilii, to obowiązkowo:) Pracuję do świąt czyli jeszcze miesiąc. Nie chce mi się jak cholerka... pranie ogarnięte, gorzej z prasowaniem. Tego szczerze nie cierpię!

hejka

ja dziś nawet wyspana, duuużo pracy mam...

ale przede wszystkim dziewczyny proszę o kciuki za Gracjanę katamisz, są w szpitalu, malutka trochę się odwodniła, 3 dni gorączki, niejedzenia i zdawkowego picia...

hej! Maja odkad ma nowe lozko robi sobie pod oslona nocy wedrowki po domu z poduszka pod pacha...no i juz spalam z nia...dzis 2x po pol godz, bo sie budzila.
&&&&&za Gracje!

hej
ja z doskoku
przepraszam, ze nie piszę ale nie daję rady...
w pracy niezaciekawie :baffled: pisałam Wam, teraz mam biurko koło przejścia do ksera więc kiepsko:baffled: nie wchodzę prawie wcale...
w domu ewidentnie jakiś skok ma Mateusz, raz histerie a raz grzecznie się sam bawi :szok: czego nigdy jeszcze nie robił...
do tego z kasą kiepsko, ale co Wam będę smęcić, będzie dobrze, bo musi być :-)
myślę o was i jak będę umiała to wpadnę
Martadelko nie wiem co się stało ale dużo zdrówka dla koleżanki i jej córeczki &&&&&&&&& oby było dobrze
Traschka napisz mi na pw czy chcesz te ciuszki bo jeśli już masz to ja je wystawię na allegro (sorki, ze tak bezpośrednio ale chce je spróbować sprzedać po prostu) Jak Jerzyk? A moze macie już inne imię?
Asinka a jak Ninka?

reklama
Dziewczny, duplo ma Miesio jeszcze po mnie, z nimiec przywiezione:) Takie w żółtym wiadrze, farmę. Forever, ja się nimi bawiłam od 2 lat do 8 a nawet 9 , więc myślę , że długo posłużą ( bo pisałaś, że chcesz od razu wejść w lego a duplo naprawdę kilka lat można się bawić)
Teraz śpi, ale miło:) Tylko jeden dzień w tygodniu mam taki, że załapuję się na jego dzienne spanko:)

Do góry