reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Larvunia - dzięki Bogu bo zabrzmiało poważnie 
A Młoda dziś na kontroli - pediatra zdziwiona, że tak szybka do formy wróciła a je tonę. Do żłobka w poniedziałek.
Mrsmoon - nie tajniacz
Aestima - a co kupiłaś ? Mnie bardzo ciągnię do Ikea na zakupy
- najbardziej poza nutkami podobają mi się gile.
Mama MATIEGO - b. ładny wpis. Krysia to dopiero teraz położona, bo późny podwieczorek był.

A Młoda dziś na kontroli - pediatra zdziwiona, że tak szybka do formy wróciła a je tonę. Do żłobka w poniedziałek.

Mrsmoon - nie tajniacz

Aestima - a co kupiłaś ? Mnie bardzo ciągnię do Ikea na zakupy

Mama MATIEGO - b. ładny wpis. Krysia to dopiero teraz położona, bo późny podwieczorek był.
kasiawilde
Fanka BB :)
martadelka jak nastrój? no i co tam u dziewczyn?
Aestima dołączam do pytania jakie macie duplo, my mamy tylko jakieś 2 zestawy na zasadzie zwierzątko, ludzik, jednen klocek, kwiatek... no i Miesio to już poważny facet jak sam się bawi duplo
traschka co tam u pralki?
a tak na poważnie to pranie malucha i prasowanie poogarniane? no i do kiedy masz zamiar prowadzić zajęcia? mam nadzieję, że nie kolędujesz w tym roku 
nutria leniwcze napisz więcej co tam u Twoich maluszków!
mamoM super sprawa z tym garażem, będziecie mieć więcej czasu do spędzenia wspólnie
zaplanuj może jakiś wypad/mini wycieczkę skoro u Was tak bardziej oddzielnie ostatnio? ja tam dziś z Kubim segregowałam odpady przez prawie godzinę, nie ma to jak wspólnie pogrzebać w śmieciach 
larvunia jak dobrze, że Misiula już lepiej, długo leżałyście? daj znać po kontroli koniecznie, no i odzywaj się częściej!
moon tajniaczko odzyskaj już to swoje biurko, bo nam tu Ciebie strasznie brakuje, a tak to zawsze w pracy znajdziesz chwilkę
co tam u Łobuziary?
Doris bo to zawsze tak na złość jest, że jak wydatki to masowo! a Julcia długo zasmarkana? bo wydaje mi się, że jakiś czas już... ale jak poza tym wszystko w normie to pewnie tylko taki wredny sezon...wspinaczka po biurkach małolatów mnie rozwala
forever liść śliczny
aaaa dobry wieczór
ogólnie to ja tam bym chciała i farmę i warzywka i w ogole jedzonko to szmaciane co tam mają.. ale na razie zawsze inne książki wychodzą jako priorytety ;-)
ja dziś odbębniłam 2 lekcje i mam labę do końca tygodnia, jutro moje dzieciaczki mają próbną maturę... ojjj, czarno to widzę
poza tym to gdzie nam kati i martę wcięło?
Aestima dołączam do pytania jakie macie duplo, my mamy tylko jakieś 2 zestawy na zasadzie zwierzątko, ludzik, jednen klocek, kwiatek... no i Miesio to już poważny facet jak sam się bawi duplo
traschka co tam u pralki?

nutria leniwcze napisz więcej co tam u Twoich maluszków!
mamoM super sprawa z tym garażem, będziecie mieć więcej czasu do spędzenia wspólnie

larvunia jak dobrze, że Misiula już lepiej, długo leżałyście? daj znać po kontroli koniecznie, no i odzywaj się częściej!
moon tajniaczko odzyskaj już to swoje biurko, bo nam tu Ciebie strasznie brakuje, a tak to zawsze w pracy znajdziesz chwilkę
Doris bo to zawsze tak na złość jest, że jak wydatki to masowo! a Julcia długo zasmarkana? bo wydaje mi się, że jakiś czas już... ale jak poza tym wszystko w normie to pewnie tylko taki wredny sezon...wspinaczka po biurkach małolatów mnie rozwala
forever liść śliczny
aaaa dobry wieczór
ogólnie to ja tam bym chciała i farmę i warzywka i w ogole jedzonko to szmaciane co tam mają.. ale na razie zawsze inne książki wychodzą jako priorytety ;-)
ja dziś odbębniłam 2 lekcje i mam labę do końca tygodnia, jutro moje dzieciaczki mają próbną maturę... ojjj, czarno to widzę
poza tym to gdzie nam kati i martę wcięło?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ja znowu zwałkę zaliczyłam przed lapkiem
Miłego dnia Wszystkim 

mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Witam sie i ja... 
Miłego dnia :-)

Miłego dnia :-)
traschka
Mama Marysi
dzień dobry. Pogoda do bani, nie wiem czy dziś wyjedziemy z domu. Dziś kompletnie bez sił a moje dziecko ani na moment nie chce się zająć sobą
W przypływie rozpaczy włączyłam jej bajki
ale juz leci do mnie z książeczką
kasiu otóż kolędować nie będę
chyba że na swojej wigilii, to obowiązkowo
Pracuję do świąt czyli jeszcze miesiąc. Nie chce mi się jak cholerka... pranie ogarnięte, gorzej z prasowaniem. Tego szczerze nie cierpię!

kasiu otóż kolędować nie będę

hej
ja z doskoku
przepraszam, ze nie piszę ale nie daję rady...
w pracy niezaciekawie
pisałam Wam, teraz mam biurko koło przejścia do ksera więc kiepsko
nie wchodzę prawie wcale...
w domu ewidentnie jakiś skok ma Mateusz, raz histerie a raz grzecznie się sam bawi
czego nigdy jeszcze nie robił...
do tego z kasą kiepsko, ale co Wam będę smęcić, będzie dobrze, bo musi być :-)
myślę o was i jak będę umiała to wpadnę
Martadelko nie wiem co się stało ale dużo zdrówka dla koleżanki i jej córeczki &&&&&&&&& oby było dobrze
Traschka napisz mi na pw czy chcesz te ciuszki bo jeśli już masz to ja je wystawię na allegro (sorki, ze tak bezpośrednio ale chce je spróbować sprzedać po prostu) Jak Jerzyk? A moze macie już inne imię?
Asinka a jak Ninka?
ja z doskoku
przepraszam, ze nie piszę ale nie daję rady...
w pracy niezaciekawie

w domu ewidentnie jakiś skok ma Mateusz, raz histerie a raz grzecznie się sam bawi

do tego z kasą kiepsko, ale co Wam będę smęcić, będzie dobrze, bo musi być :-)
myślę o was i jak będę umiała to wpadnę
Martadelko nie wiem co się stało ale dużo zdrówka dla koleżanki i jej córeczki &&&&&&&&& oby było dobrze
Traschka napisz mi na pw czy chcesz te ciuszki bo jeśli już masz to ja je wystawię na allegro (sorki, ze tak bezpośrednio ale chce je spróbować sprzedać po prostu) Jak Jerzyk? A moze macie już inne imię?
Asinka a jak Ninka?
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczny, duplo ma Miesio jeszcze po mnie, z nimiec przywiezione
Takie w żółtym wiadrze, farmę. Forever, ja się nimi bawiłam od 2 lat do 8 a nawet 9 , więc myślę , że długo posłużą ( bo pisałaś, że chcesz od razu wejść w lego a duplo naprawdę kilka lat można się bawić)
Teraz śpi, ale miło
Tylko jeden dzień w tygodniu mam taki, że załapuję się na jego dzienne spanko
Teraz śpi, ale miło