reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Madzioolka - coś mi link nie chodzi :eek:
Martadelka - grubsza operacja ze zdjęciami.... :baffled: Młodej się chyba zdarzyło nie spać cały dzień np. jak upały były, na działce. Ciężko wtedy się żyło. Zapasowa opieka jest super :tak:
No kwestia piętrowego łózka też mnie dotyczy - tylko, że dla Młodej będzie li łózko na piętrze z wejściem z krótszego boku zrobione przez stolarza tak by się zmieściła sofa pod spodem i jeszcze rozłożyła. Ale póki się da będzie spała w tym, może da się po prostu bok zdjąć - bo napewno opuścić, ale wtedy nieszczęście gotowe... :baffled:
Martadelka, Doris :-) - Młoda całkiem zacnie, mały glutek i trochę kaszelku przez to, apetyt wraca, jutro zebranie w żłobku - ciekawe po co skoro chętni do Rady Rodziców nie mieli kiedy się spotkać :wściekła/y: - więc Tata Młodej sam będzie na basen jechał.

Ostatnia edycja:
reklama
hej
ja jestem zmeczona, padnięta i ogólnie kiepsko z nastrojem :-(

Mati dał wczoraj popis swojej złości, krzyku, płaczu i wszystkiego co najgorsze :crazy: po prostu jakby cos w niego wstapiło, nie wiem czy to zęby czy wczesniejszy bunt 2-latka ale wcale mi sie to nie podoba bo brak mi sił i cierpliwości :-(

marzę o jednym jedynym dniu bez mojego dziecka i sama jestem na siebie zła ze marze o czyms takim :-(

także tylko o sobie i do tego pesymistycznie
sorry ze zasmęcam

hej Madzioolka, martadelka, Doris, traschka, forever

forever nie wszystko (choć znaczna większość niestety) z jyska to badziew ;-) kosztuje 400zł więc porównywanie do łózeczek z Ikea. Pamacać i obejrzeć dokładnie muszę na pewno na żywo ale opdoba mi się bardzo :)

mamoM dzięki za pomoc, nie wiem czemu nie chce się prawidłowo wyświetlić :eek:

Madzioolka - sam stelaż ? Ładne ale Młodej bym w tym nie widziała :no: Coraz b. jestem zła na siebie za tą ciasnotę u Młodej :angry: Bardzo bym chciała wyciągnąć stoliczek z krzesełkiem, ale chyba by na środku stał nie mówiąc już o tym, że część większych zabawek urzęduje w salonie i kuchni....

madzioolka łózeczko śliczne, choć dość spore:) Do osiemnastki wystarczy:-D

forever u Marysi to samo - ciasnota. Dlatego jutro z pokoju wyjezdża sofa, postoi u teściów. A na miejsce sofy wskoczy stoliczek z krzesełkiem właśnie + szafka. Przyszłosciowo trzeba by wszystko umeblować od podstaw żeby jakoś z pomysłem zmieścić tam dwójkę maluchów. No ale ze nie wiadomo co się bedzie działo za te 2, 3 lata to w tej chwili remontu nie planujemy.

reklama
Emilka w końcu zasnęła... Od 3 dni chodzę jak lump, włosy tłuste... masakra:baffled: u nas katarek jeszcze jest ale nocki przespane więc jest dobrze, od jutra Emi u mojej babci:biggrin2:
Madzioolka hmmm to jak Wy śpicie? Maja zawsze z Wami? Całą noc???:szok: co do jyska to też jakość mnie nie przekonuje, jedyne, co stamtąd mamy do kosz wiklinowy na brudne ciuchy w łazience;-)
trasiu a jaki stoliczek i krzesełko kupiliście? ja chciałabym kupić takie w kolorze drewna, nie wiem czy jest w ikei, zaraz kuknę, ciekawa szafka, choć mi zdecydowanie bardziej podoba się drugi kolor ('drewniany':-p), koniecznie cyknij fotki po przemeblowaniu:tak:
Doris proszę, proszę fryzjer, farbowanko, faaaajnie Ci:biggrin2: Dominika wyprawia 18-stkę dla znajomych czy rodzinna impreza będzie? I jaki prezent w koncu wybraliście? A jaka wizja przyszłej kuchni? Masz jakiś pomysł? Zapodaj jakąś fotkę Julci, dawno Jej nie widziałam:tak:
forever a to łózko piętrowe a dokładnie rozkładana sofa pod nią to do spania dla gości czy jak??? dobrze, że glutki już małe u Calineczki:tak: do Ciebie też pytanie: jaki stoliczek i krzesełko masz dla Krysi?
mamoM no proszę Cię - nie zarzucaj sobie, że chcesz mieć chwilę czy dłuższą chwilę dla siebie!!! Jestęś praktycznie sama z Matim, do tego piszesz, że mały ostatnio daje Ci trochę czadu swoimi wybuchami, prowadzisz dom (to nie to samo co mieszkanie), więc ABSOLUTNIE nie uważam, żeby jeden dzień tzw świętego spokoju był złym pomysłem! Niejednokrotnie było to pisane: my tu wszystkie Cię podziwiamy! Każdemu kończy się cierpliwość a Ty i tak, jak na siedzeniem z małym w domku, nie marudzisz jakoś specjalnie, wręcz w ogóle. Głowa do góry - masz nas - marudź, wspierzemy Cię (chyba nie ma takiego słowa:laugh2: nie mylić z praniem:-p)

Do góry