reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

forever - to dobrze, że jeszcze bez antybiotyku - kibicuję Krysi!

Dziewczyny -daję znać, że żyję, ale ZERO weny do pisania, nawet czytania, wybaczcie.

asinka - śliczna córcia, a imię przepiękne:-Dsuper, że u was dobrze jest:tak:
trasiu a u Ciebie już 30 tydzień!!!??? wow...

reklama
Andariel - wiesz, że ja jestem daleka od antybiotyku....Zresztą Tata Młodej też więc zero konfliktu akurat w tej kwestii.:happy:
Mrsmoon - no co Ty... Nawet kwita nie mamy od lekarza... ;-) A tak poważnie to dietkę Młoda stosuje aby być jeszcze większa laska, a żlobku to by z głodu padła pewnie.... Plus glut może nie z bańkami, ale jest. No ale wtorkowy basen to kwestia otwarta....

Młoda dziś zajmuje się spaniem - rano do 10 i od 14 prawie do 17 czyli więcej niż cały spacer i wciąż się pokłada...:baffled: Plus maltretowaniem klusek świderków :eek:

Hej :)
Widzę że wnętrzarsko-dzieciowo się zrobiło - u mnie też łózeczko dla Majki na tapecie, musimy Ją wygonić z sypialni ostatecznie bo wspólne nocki doprowadzają mnie do szału, juz wolę robić dyżury: jedną noc ja śpię z Nią drugą Tomek bo tak to przynajmniej co drugą noc będę mieć słabą a nie każdą... no i szukam łóżka tak z 1,8 m żebyśmy mogli się z Nią położyć. Takie metalowe podobają mi się najbardziej ale jak juz to szukam takiego bez barierek z przodu cos jak tu: pokuj Neli2 - Pok

hejka
ja dziś w domu z Emi, bo dziadkowie się rozchorowali a moja siostra nie może dziś zająć się małą ale od jutra do końca tyg będzie u mojej babci (z siostrą oczywiście), jak dobrze mieć dwa zastępy opiekunów;-):tak: także udało mi się posprzątać duży pokój, Emi pomagała, gąbka w ruch i myła ławę:tak: wekend ogólnie kiepski od od piątki walczymy z katarkiem i jest juz bardzo dobrze, choć padam na pyszczek bo Emilka tylko mamusia i mamusia więc same rozumiecie, do tego wczoraj był pierwszy dzień, kiedy mała nie miała drzemki w ciągu dnia:szok: miałyście już taki dzień, że ani jednej drzemki Wasze szkraby nie miały???
forever ło matko!!! tyle Krysia spała??? jak Jej zdrówko dzisiaj? no i niby motyl obfocony a coś go nie widać:-p
Madzioolka fajnie, że już jesteś częściej:-) wklej raz jeszcze linka do łóżeczka:tak:
andariel jak wizyta teściów???:-)

dzień dobry!
Marysia poszła na godzinę na spacer z babcią a ja miałam prasować:zawstydzona/y:

martadelka u nas były może takie dwa dni bez drzemki - kompletny dramat! Wieczorem ledwo trzymała się na nogach i ciągle jęczała a potem ze męczenia nie mogła usnąć.

madzioolka my mamy większe łóżeczko ze szczebelkami, które potem mozna przekształcić w tapczanik, takie na 140cm. Ale tak naprawdę to nie wiem czy to zrobimy czy nie kupimy drugiego już normalnego, żeby maluch przejął łóżeczko po Marysi za kilka miesięcy. Zastanawiam się, od kiedy dziecko może spać na łózku piętrowym? ktos ma jakieś doswiadczenie? 3, 4 lata to już realne?

mrsmoon chyba ty pytałaś o szafkę - kupilismy taką STUVA Kombinacja regałowa z drzw/szuf - biały/zielony - IKEA całą białą.
W sumie nie jakaś specjalna, ale najbardziej pasowała do tych mebli, które juz mamy w pokoju. U nas kazdy mebel z innego swiata, tak to jest jak sie powoli dokupuje kiedy przybywa potrzeb.

reklama
Witajcie
Podczytuje Was troche siedzac fryzjera. Wczoraj mialam wolne ale oczywiscie jak pojechalismy wszyscy do galerii handlowej rozejrzec sie za prezentem dla Dominiki na osiemnastke, ktora ma za tydzien to zeszlo nam tam 5h.Od jutra do soboty pracuje na 6 wiec moze uda mi sie cokolwiek ogarmac w domu. Caly zeszly tydzien siedziala tesciowa. Super opiekowala sie Julia ale Julia tak z dystansem do niej podchodzila. Zdecydowanie woli moja mame. Poza tym balagan w domu straszny. Tesciowa starala sie co prawda ale zasadniczo codziennie po 22 jak z pracy wracalam to godzine musialam sprzatac kuchnie. Pisze z telefonu i nie mam podgladu na posty wiec napisze to co pamietam
Trasia......ja lozko pietrowe dla malolatow kupowalam jak Damian mial ok 2 lat a Dominika ok. 5. Damian spal na dols a Domi na gorze
Madziollka...ciesze sie ze z Mama coraz lepiej
Foever......jak Krysia ????
Martadelka. Mrsmoon.... witajcie. Piekne macie kuchnie. My zmieniamy w przyszlym roku. Poki co wczoraj na neo24 kupilismy zmywarke. Popsula sie przedwczoraj. Ceny o wiele nizsze niz w media i saturnie
Musze konczyc bo fryzjerka chce zmyc farbe

Ostatnia edycja:
Do góry