reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzięki dziewczyny, że o mnie pamiętacie...no i że potraficie uspokoić i rozumiecie sytuację :-) Ja nie dopuszczam do siebie myśli, że może cokowiek się "popsuć", jednak strach chyba pozostanie do końca...
Pozdrawiam Was gorąco i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia naszej Pani Młodej :-D

Iza, ślicznie:)
Kurcze, u nas na forum, to same piękne kobietki mamy! To i pewnie będziemy miały prześliczne czerwcowe maleństwa:)

Dagamit ja też tak niedawno miałam jak Ty.Pamiętaj ze najgorszy okres za Tobą ,już tylko cieszyć się powinnaś.

Iza no takie zdjecie na biurku męża:-)Chyba koledzy z pracy często podchodzą do niego popatrzec:-DŚliczna jesteś,co tu dużo gadać:-)

u Antiego był wczoraj,bo jakby dziś rano dostał,to do przedszkola by nie poszedł:-D,ale jeszcze ma przyjść...mi Mikołaj powiedział,żebym sobie buty wybrała to on mi je da:-)
ja też ma za tydz USG i już myślę i myślę,bo u mnie też nic się nie dzieje i jak włącza gin to USG to czekam jak na wyrok...
Iza zdjęcie b. ładne.ja moje i Antiego wstawiłam na pulpit,więc D.co dzień widzi:-)

Ostatnia edycja:
Dodi witaj... ja też mam termin na 22 czerwca:)

A u mnie ok... ale powoli już zaczynam się źle czuć... muli mnie! Paskudztwo... bleeee kiedy to minie??? Bo mam już serdecznie dość... i brzuch mnie dziś napierdziela miesiączkowo... o jeny!!!

Justynka... jesteś moją imienniczką:) Ja też mam na imię Justyna:) na drugie Julia:)

Dzięki za pocieszenie... tylko czasami te mdłości i wstręt do jedzenia mnie przerastają... mój tatuń robi taką pyszną swojską kiełbaskę... pięknie pachnie ale co z tego jak nie moge jej do ust włożyć... bo mam odruch wiadomo jaki... ja chce żyć nie wegetować na jogurtach i chrupkach kukurydzianych.

Justynka... jesteś moją imienniczką:) Ja też mam na imię Justyna:) na drugie Julia:)

Dzięki za pocieszenie... tylko czasami te mdłości i wstręt do jedzenia mnie przerastają... mój tatuń robi taką pyszną swojską kiełbaskę... pięknie pachnie ale co z tego jak nie moge jej do ust włożyć... bo mam odruch wiadomo jaki... ja chce żyć nie wegetować na jogurtach i chrupkach kukurydzianych.
z tego co widzę to Twoja pierwsza dzidzia,(chyba,że jestem źle oczytana z poprzednich postów),ja miałam tak samo,leżałam nawet w szpitalu,bo cały dzień tylko wymiotowałam aż nie miałam czym:baffled:,ale przeszło coś ok 4 miesiąca,więc może i u ciebie to już schyłki:tak:.jakie bierzesz witaminy?wiem,że są prenatal chyba"+",one mają jakiś składnik z imbirem,który ma ponoć zmniejszyć mdłości,ale nie wiem jak jest w praktyce,bądź co bądź jest niedrogi.

reklama
z tego co widzę to Twoja pierwsza dzidzia,(chyba,że jestem źle oczytana z poprzednich postów),ja miałam tak samo,leżałam nawet w szpitalu,bo cały dzień tylko wymiotowałam aż nie miałam czym:baffled:,ale przeszło coś ok 4 miesiąca,więc może i u ciebie to już schyłki:tak:.jakie bierzesz witaminy?wiem,że są prenatal chyba"+",one mają jakiś składnik z imbirem,który ma ponoć zmniejszyć mdłości,ale nie wiem jak jest w praktyce,bądź co bądź jest niedrogi.

Nie nie kochana to moja druga ciąza.
Z synem nie miałam żadnych dolegliwości... nic!!! A teraz mdli mnie nie miłosiernie... nie wymiotuje ale mdli i wszystko śmierdzi a co gorsze wcale nie ustępuje a mam wrażenie że z dnia na dzień jest coraz gorzej... jakoś przetrwam bo przeciez nie mam innego wyjścia ale to bardzo męczące. Najgorsze są wieczory bo mdli najmocniej tak o 22 już teraz czuje niesmak w buzi i do tego mam zgagę, ciekawe po czym jak ja nic tłustego nie jem. W sumie dziś przez cały dzień to prawie nic nie zjadłam po za paczkąchrupek kukurydzianych i miseczką rosołu:) a jak coś zjem to mi nie ustępuje..w 6-7 tc miałam tak że jak coś zjadłam to przechodziło a teraz guzik.
Witamin nie biorę żadnych tylko kwas foliowy... po którym też mi nie dobrze... lekarz powiedział że mam wyniki badań ok i nie ma potrzeby brania witamin bo co za dużo to nie zdrowo... ale to było 4 tygodnie temu... ciekawe jak będzie teraz moja morfologia wyglądała jak ja nic nie jem... czasami mandarynki i winogrona podjem ale to rzadko... ale za to litrami piję sok pomarańczowy...
Wszyscy mi też mówią że dolegliwości skórne też ulegną i zejdą mi te paskudne pryszcze...a tu guzik nic nie schodzi... jedynie co to chociaż mi włosy na nogach szybko nie rosną...o to taki plus heheehehhe:)

Do góry