reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

a zła jestem niesamowicie.na początku listopada odeszłam z jednej pracy,dokładnie pracowałam do 7,w świadectwie mam wpisane,że do 13,bo niby przymusowy urlop wybrać musiałam!!!! i z końcem listopada mieli mi za te 13 dni zapłacić,jak tylko księgowa wylicz ile,mamy grudzień,a tu ponoc księgowa jeszcze wyliczeń kur....a nie zrobiła:crazy::no::angry::wściekła/y:

reklama
Ech, ciężki dzień. Zamiast leżeć w domu i dochodzić do zdrowia musiałam jechać zagrać koncert, jechałam w śnieżycy i korku ponad 3h w jedną stronę odcinek 30 km!!! Masakra, co druga droga nieprzejezdna.
Ale za to w domu czekał na mnie piękny prezent. Mąż przywiózł od mojej mamy prezent na Mikołaja dla mnie, co mnie strasznie zdziwiło, bo my nie obchodzimy Mikołaja, co najwyżej coś słodkiego dla dzieci. A ja patrzę - a tu 4 wielkie paki do odpakowania:) I dostałam od mamusi śliczną pościel dla maleństwa, dwa prześcieradełka i komplet kremów Musteli, rany ale jestem w szoku!!! I przeszczęśliwa, to nasza pierwsdza rzecz dla dziecka:) I chyba wiem dlaczego mama dała mi to teraz a nie na gwiazdkę - mój tata panicznie boi się o to, żeby "nie zapeszyć" i w jego obecności lepiej nawet nie rozmawiać o imeiniu dla dziecka, nie mówiać już o jakiś rzeczach dla niego. I mama pewnie wolała, żeby tata nie widział, hehehe :)

Fionka
mam takie ćwiczenia na kręgosłup, ale rehabilitant powiedział, że nie mogę ich wykonywać w 4 i 5 miesiącu, nie wiem czemu a zapomniałam go zapytać. Więc teraz nic nie robię. Tak samo nie można mieć w 4 i 5 miesiącu masaży więc mam nadzieję, że przetrwam ten okres...

Larvunia super, że udało ci się z tym przedszkolem! Oby młody wydobrzał i nabrał sił przez ten czas!

Jol gratuluję ukończenia pracy! Pamiętam, że gdy mnie spotkało to szczęście poczułam się dziwnie i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Cały czas miałam wrażenie, że marnuję czas i łapałam się na tym, że siedząc w wc uczę się na pamięć składu domestosa!!! Po prostu nie potrafiłam się odnaleźć w świecie bez nauki i ciągłęgo pisania hehe :)

iza ja z remontów lubie tylko efekt końcowy hahahaha i życzę... większego mieszkania, może akurat
a co to krążącego życia, to mi po kilku dniach, po tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciązy, zmarła babcia i jeśli będzie dziewczynka to dam jej imię po babci, tylko na razie zastanawiam się czy na pierwsze, czy na drugie, cały czas sobie myśle, że dziecię to dar od babci

Ja w listopadzie ubiegłego roku straciłam Babcię a z końcem stycznia dowiedziałam się o ciąży. Też myślałam jak Ty teraz :-) Życzę Ci w takim razie zdrowej, ślicznej dziewczynki :-)

Dzień dobry, jestem jak widzę pierwsza na nogach:)
Mężuś na 3 godzinki musiał do pracy wyskoczyć i mnie obudził.
Pamiętacie, że dzisiaj nasza Zołza ma ślub- oby wszystko jej się udało jak sobie wymarzyła!:)

Witajcie!
Aestima masz racje - dziś ślub Zołzy! Alaż ma piękną pogodę, bialutko, słonko świeci, cudnie:)
Ja bym tak poleżała a muszę jechać na lekcję... za mało asertywna jestem i powinnam chora sieddzieć w domu a zrozpaczeni rodzice do mnie dzwonią, że dziecko musi mieć lekcję przed egzaminem i zawsze się w końcu zgadzam cholera...

Ja się tak szybko witam i uciekam, bo mamy dzisiaj mase rzeczy do zrobienia.
Na 14:00 idziemy do kina a jeszcze musimy czesc lekcji odrobic.

U nas sloneczka nie ma ale i tak mam nadzieje, ze Zolza bedzie miala dzisiaj swoj wyjatkowy dzien - na pewno ma bialy slub, to trzeba przyznacz.

Zolza - z glebi serca zycze Ci samych radosci na nowej drodze zycia, aby maz zawsze dbal o Ciebie i Cie szanowal :tak: a pozniej pomagal w domowych obowiazkach i wyreczal przy Waszym dzieciatku :-)

Ja również się witam sobotnio:) Dziś jakoś źle spałam i wszystko mnie boli, do tego śniło mi się, że będę miała bliźniaki:szok: Pierwsze usg dopiero 15 ego więc kolejny stres.

Zołza
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo zrozumienia, szczerości, szacunku oraz niekończącej się miłości i szczęścia;-)

witam,ja już po spacerku.
zolza najlepszego,mam nadzieje,że masz ciepłe futerko:tak:
idę zaraz na cmentarz trochę tego śniegu poodgarniać i zapalić świeczkę ,bo dziś mojej mamy imieniny...

reklama
Do góry