reklama
Aestima
Fanka BB :)
Hej dziewuszki, wróciłam z zajęć, poczytałam co u Was i zaraz zmykam, sprzątać i stroić się, bo pochwalę się Wam że dzisiaj obchodzimy z mężem 8 rocznicę bycia razem) Och, to już nasz wspólnie przeżyty 9 grudzień będzie)
Tortu nie pichciłam- zakupiłam gotowy- w końcu to też moje święto, co będę w kuchni siedzieć. Zamiast tego się ładnie ubiorę i pomaluję)
Ja dzisiaj kupiłam prezenty dla mojego na mikołajki- głównie słodyczki dostanie Jeszcze w piątek jakiś miły drobiazg mu kupię...
Iza- strasznie smutna historia z tatą Twojej bratowej
Tortu nie pichciłam- zakupiłam gotowy- w końcu to też moje święto, co będę w kuchni siedzieć. Zamiast tego się ładnie ubiorę i pomaluję)
Ja dzisiaj kupiłam prezenty dla mojego na mikołajki- głównie słodyczki dostanie Jeszcze w piątek jakiś miły drobiazg mu kupię...
Iza- strasznie smutna historia z tatą Twojej bratowej
traschka
Mama Marysi
No, syrop oddany. Chyba pozostanę przy moim cebulowym. Ja właśnie pichcę sobie zapiekankę z kalafiorów, brokułów, cebulki, pieczarek i wędlinki w sosie serowym. Mniam
Ja mam urodziny w Mikołajkii zawsze byłam poszkodowana bo dostawałam jeden prezent
Traschka współczuję, ja się spod kołdry nie ruszam
Moja przyjaciółka urodziła synka 12.10.10, ma na imię Mikołaj. Śmiałam się, żeby 6.12. nie zapomnieli o podwójnym prezencie dla dziecka :-) Swoją drogą... niektórzy rodzice nadają np dzieciom imiona z dnia urodzin. Nie chciałabym obchodzić imienin i urodzin jednego dnia ;-)
traschka - ja przez zęby pradziłabym obsłudze apteki, żeby porobili sobie porządki na magazynie. Abstrakcja jakaś. Człowiek musi być czujny na każdym kroku.
traschka
Mama Marysi
Izabela no ja nie byłam zbyt miła dla pań, ale widać było, że im sie strasznie głupio zrobiło i nie chciałam ich jeszcze bardziej dobijać. Moja mama jest farmaceutką i jak jej o tym przed chwilą opowiadałam przez telefon to się przeraziła i stwierdziła, że gdzieś musiał być jakiś błąd w systemie albo u pani pryjmującej i metkującej towar, bo wydając lek od razu wyświetla się data wazności na komputerze i jeśli lek jest przeterminowany to wyświetla się wielki napis na czerwono... Za takie rzeczy mogą stracić prawo wykonywania zawodu więc nie posądzam je o to, by zrobiły to specjalnie. Tak czy owak zachwycona nie byłam faktem, że muszę tam iść ponownie. DObrze, że mamusia zawsze kazała mi sprawdzać daty
traschka - dobrze, że masz mamę "w branży", to Ci wszystko wytłumaczyła :-) Szkoda tylko, że czekałaś na ten syrop a i tak nie możesz się nim kurować. Ja często piję mleko z miodem, albo herbatkę z dużą ilością cytrynki. Jak bardzo bolało mnie gardło to nawet przełknęłam kubek mleka z miodem i czosnkiem. Ostatnio robiłam zupę serową z czosnkiem. Muszę przyznać, że rozgrzewała porządnie Tak czy siak, szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę.
Aestima - czekam na informację od bratowej. Mój brat powiedział, że wujek miał jechać na miejsce i zidentyfikować ciało. Bardzo smutna historia, szczególnie jak rodzina skłócona, to zaraz pojawiają się pretensje, żale... Ciężki okres przed moją bratową i jej najbliższymi...
Aha i moje gratulacje z okazji takiej pięknej rocznicy :-) Wszystkiego dobrego na dalsze lata i oby to był Wasz ostatni grudzień we dwoje :-)
Ja nakarmiłam moją fasolkę warzywami z patelnii ale znowu poczułam się głodna. Rano zjadam jedną kanapkę, jak szykuję dziecie, bo na więcej nie mam czasu, ale w południe się najeść nie mogę :/
Aestima - czekam na informację od bratowej. Mój brat powiedział, że wujek miał jechać na miejsce i zidentyfikować ciało. Bardzo smutna historia, szczególnie jak rodzina skłócona, to zaraz pojawiają się pretensje, żale... Ciężki okres przed moją bratową i jej najbliższymi...
Aha i moje gratulacje z okazji takiej pięknej rocznicy :-) Wszystkiego dobrego na dalsze lata i oby to był Wasz ostatni grudzień we dwoje :-)
Ja nakarmiłam moją fasolkę warzywami z patelnii ale znowu poczułam się głodna. Rano zjadam jedną kanapkę, jak szykuję dziecie, bo na więcej nie mam czasu, ale w południe się najeść nie mogę :/
traschka
Mama Marysi
Izabela a jak się robi zupę serową z czosnkiem? Brzmi nieźle, może wrzucisz przepis do kulinariów?
Izabela a jak się robi zupę serową z czosnkiem? Brzmi nieźle, może wrzucisz przepis do kulinariów?
Przepis wzięłam z gazety i robiłam ją pierwszy raz, ale wszystkim smakowała. Robi się ją z serków topionych Zaraz poszukam gazetę, to wrzucę przepis.
reklama