reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Tak, tak, tam są właśnie podane adresy sklepów, które tej opłaty nie pobierają :) Sama znalazłam to wszystko przez czysty przypadek... Co jak co, ale takie akcje powinny być nagłośnione, żeby jak najwięcej osób mogło skorzystać..
Oprócz prezentów zrobiłam zakupy w aptece :)

A co do doła, to po prostu nagromadziło się kilka stresujących spraw i tak sobie ryczę od rana...

Hej tam!!
Ja robie podchody zeby cos naskrobac ale nie mam weny wiec czytam po troszku.

Mam pytanko, czy dziewczyny ktore wiedza ze beda mialy cesarke maja ustalone terminy na 39 tydzien?
Czy jak to jest w polsce?

reklama
U nas wyznaczaja termin tydzien przed data porodu ale ja teraz nie wiem co mi wyznacza bo wg OM termin mam na 6go a wg usg na 12go a to spore roznice. Z Milcia wiedzialam szybko na kiedy mam cc ustalona a moj maz nie byl z tego zadowolony, dlugo trawil fakt ze dzidzius nie wybierze sobie sam daty przyjscia na swiat.

Dziś jest też światowy dzień walki z AIDS.A przy okazji z tego artykułu dowiedzialam sie że wcale nie jest badanie na AIDS stardandowym i ogólnie dostepnym dla ciężarnych.Ale już niedługo to sie to zmieni.
Polskie dzieci będą się rodzić bez HIV - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 01.12.2010
Tusenfryd, a u was to badanie jest standardzie? bo w uk tak, nie wiedzialam ze w pl sie go jeszcze nie robi :(

Ostatnia edycja:
Do góry