reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
justynka no wiesz... ja też chcę!!! Jak ją teraz zdobyć, u mnie taka śnieżyca, że nie widzę drzewa pod oknem...
wiesz co,ja nakupiłam w selgrosie sobie,bo tam za paczkę,chyba jest ich 10 saszetek płacę ok 4 zł,a normalnie w sklepie za saszetkę chcą ponad 1zł,więc jak masz kartę,albo możliwość to w selgrosie najlepiej,najlepsza jest bananowa;-)

powinna być w normalnym sklepie spożywczym,pierwszym lepszym,kup na spróbowanie,a jak będzie ci smakować to na pewno w mieście masz jakieś hurtownie spożywcze i tam pewnie będzie,normalna w saszetkach sypana

Cześć Dziewczyny :)

Ja tylko na chwilkę, bo doła mam strasznego, ale czytam Was na bieżąco...

Iza, mam pytanie, czy po Twoich ciążowych przejściach gin nie wspominał o tym, że konieczne będzie założenie szwu na szyjkę macicy? Może podpytaj go o to, tym bardziej, że będziesz się tym pewnie denerwować...
Współczuję bratowej...

Aestima, gratulacje dla Ciebie i dla męża! :)

Traschka zdrowiej babeczko! Czosnek, miód, mleko, cebula i łóżko!!! Nie wychodź, tym bardziej teraz przy takich mrozach!

Nie wiem czy wiecie, ze po raz pierwszy obchodzony jest dzień darmowej dostawy, wiele sklepów internetowych nie pobiera dzisiaj opłaty za przesyłkę. Więcej informacji tutaj
Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 1 grudnia 2010 r.
Ja skorzystałam, kupiłam kilka prezentów :)

Znalazłam też fajny sklep dla ciężarówek odzież ciążowa ubrania ciążowe biustonosz do karmienia potem wrzucę jeszcze na ciekawe linki...

Justynka dzięki! Ponieważ dziś na pewno z domu się nie ruszę to spróbuję sama coś wykombinować z mleka i rozpuszczonej gorzkiej czekolady. Po prostu MUSZĘ ją wypić :)

oo nawet nie wiedziałam o takim dniu,a właśnie szukam prezentu na 40-tkę dla pana.macie jakieś propozycje?
a co z tym dołem twoim zebrra?

Justynka dzięki! Ponieważ dziś na pewno z domu się nie ruszę to spróbuję sama coś wykombinować z mleka i rozpuszczonej gorzkiej czekolady. Po prostu MUSZĘ ją wypić :)
:-) smacznego,ewentualnie gorące kakao,też pycha
najlepszą w życiu czekoladę piłam w Madrycie-była gęsta,czułam,że to prawdziwa czekolada a nie tylko napój czekoladowy.....mmmmmmmmm

Dzięki za gratki :) Już wszystko mam przygotowane i czekam niecierpliwie na męża:))
Zeberka napisz kochana które sklepy nie pobierają...

reklama
Do góry