reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam się ze wszystkmi:)
Marta, ciekawe po czym wnioskujesz, że ja gaduła? Moje posty raczej krótkie ( chyba nawet za krótkie!:zawstydzona/y:) i treściwe!:-):-D
Co do dzieci- rozumiem. ja nawet mojego jednego mam trochę dość. Chociaż jest coraz grzeczniejszy, chyba zęby go męczyły.
Chyba idę po drugą kawę...

reklama
Cześć, zasypiam, padłam wczoraj razem z Maja o 20, o północy pobudka na kapiel i przebtanie i dalej do wyrka, a spać i sie chce dalej tak samo. Na dworze zimno i paskudnie i seeeennie...

Marta udanego wyjazdu :) obyś zregenerowała siły i nabrała nowej energii :)

Zmykam bo zasypiam a przede mna tyyyyle pracy...
Miłego dnia :)

hejka
ja w przerwie pisania decyzji :-p a co ;-)
Marta wiem coś o szogunie w domu, te nasze chłopaki baardzo podobne nawet temperamentem ;-) oby pogoda wam dopisała nad jeziorkiem - wypoczywaj :-)
mamo Matiego to chłopak twój wysoko startuje ;-) mój póki co tak do 10 lat sie interesuje, starsze to chyba za duże dla niego ;-)
Aestima gaduła - ojjj tak ale przesympatyczna :-)
Madzioolka ja tak mam ostatnio że zasypiam o 21 z małym, potem pobudka kąpiel i wyrko i szczerze czuje sie bardziej niewyspana niż jak ide ok 23 spać - dziwne to...

majqa, zołza, ironia, forever witajcie

Kati ja też tak mam - im dłużej śpię tym bardziej jestem niewyspana... mogłabym spać po 5 godzin codziennie i jest mi o wiele lepiej niz gdy prześpię "ustawowe" 8...

wszystkie gotuja obiad a moj spi 3 h i nie emoge nawet pierdnac bo zaraz sie budzi od wczoraj ma temperature chyba po szczepieniu. szwagierka zabrala mi dominike i mam do jutra z nia spokoj:-)
a wyjazd przelozony ze wzgledu na pogode i jedziemy za tydzien, podono ma byc łądniej i znowu upaly. moze i lepiej to dojde do siebie po weselu na spokojnie

madziolka prawdopodobnie bede w swidniuku w nastepnym tyg to moze bysmy sie spotkaly. jakby mi sie udalo to bym sie postarala tak sie z toba spotkac zebys na spokojnie mogla wrocic z pracy i obiad zjesc

reklama
Do góry