reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Marta super! bardzo chętnie
Mogę nawet wcześniej wyjść z pracy
Mogę nawet wcześniej wyjść z pracy
traschka
Mama Marysi
dzien dobry! rano było taki przujemny chłodek a teraz znów upał. Rano Marysia została z moją mamą a ja byłam ostatni raz w Ustroniu na warszttach, nie mam siły jechać tam jeszcze jutro. Tym bardziej, że te prawdziwe kursy na Kaszubach dopiero przede mną. Muszę się porządnie wziąć do roboty, bo nie zdam tego egzaminu. Tylko sił brak...
reklama
traschka
Mama Marysi
trochę pograłam, ale jestem w mega NIEformie. M&M jeszcze nie wrócili ze spaceru, więc upajam sie ciszą
Znacie jakis sposób na to, żeby nie chrapać? To moja ciążowa przypadłość I teraz i ostatnio w ciąży chrapię starszliwie, tak że nieraz sama się budzę Marcin trochę narzeka, nie dziwie mu się, ja nienawidzę chrapania!!! Tylko co z tym zrobić? ostatnio minęło zaraz po porodzie, ale marne to pocieszenie dla męża póki co...
edit: Zołza ja takie samo plamienie jak przy zagnieżdżaniu zarodka miałam też jakiś miesiąc wcześniej, ale to oczywist że musiało oznaczać co innego. nie różniło się niczym. A kiedy powinnaś dostać @?
Znacie jakis sposób na to, żeby nie chrapać? To moja ciążowa przypadłość I teraz i ostatnio w ciąży chrapię starszliwie, tak że nieraz sama się budzę Marcin trochę narzeka, nie dziwie mu się, ja nienawidzę chrapania!!! Tylko co z tym zrobić? ostatnio minęło zaraz po porodzie, ale marne to pocieszenie dla męża póki co...
edit: Zołza ja takie samo plamienie jak przy zagnieżdżaniu zarodka miałam też jakiś miesiąc wcześniej, ale to oczywist że musiało oznaczać co innego. nie różniło się niczym. A kiedy powinnaś dostać @?
Ostatnia edycja: