reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Hej!!
Witam Was i w sumie żegnam na jakiś czas, bo dzisiaj o 18 wyjeżdżam na tydzień do Szczecina z Tymkiem i moim rodzeństwem... Niestety nie zdążę Was doczytać, a wczoraj mnie nie było cały dzień, bo byliśmy na 18-tce mojego kuzyna. Oczywiście, zero alkoholu :-) A tak mdłości ciąg dalszy i coraz bardziej się nasilają, ale widocznie tak musi być :-) Postaram się do Was odzywać jak już będę na miejscu. Poproszę o kciuki w związku z ładną pogodą nad morzem :-)
I oczywiście dziekuję Misia i Doris. Oraz liczę na spotkanie Doris :-)

Miłego dnia i całego tygodnia :*:*:*:*:*

reklama
hej dziewczynki
mam dziś taki ból głowy, ze masakra zmierzyłam cisnienie i 90/60 :szok::szok::szok:
myślałam że padnę
Misia ale z ciebie lasencja :-) a gdzie byliście na kąpielisku bo fotki super
Zołza, Aestima, Madzioolka ja najbardziej popieram Aestimę my też mamy swoje pasje ale chwilowo "zawieszone" mój M. i ja zresztą też lubimy chodzić po górach i po Jurze krakowsko- częstochowskiej ale z Matim niebardzo. Mój M. gra na gitarze teraz w zaciszu pokoju, a ja uwielbiam ćwiczenia i aerobik - teraz wykluczony (brak czasu) i robótki ręczne - teraz wieczorne porządki i mam dość. A zresztą moje koleżanki też mamuśki więc poczekamy aż maluchy podrosną i potem np heja w miasto :-) co drugi weekend wieczorny ;-)
na razie tyle bo mi mózgownica paruje....

Kati my jeździmy do czech na Porube albo na Vodni Areal Jih....ze wzg na Malwinę ten drugi o niebo lepszy....w niedzielę też się wybieramy jak będzie pogoda dopisywać....daj znać to jedzcie z nami...tylko o 9tej już wyjazd :p

a my uwielbiamy łazic po dziwnych zakamarkach krakowa, piwnice, kamienice rozne takie - i z dzieckiem sie da :-D ostatnio znalezlismy stara piwnice kościelną wgramolilam sie z latarką i takim zimnem buchło ze myslalam ze mnie jakies duchy porwą :-D:-D:-D:-D ucieklam z bebe za mna :sorry:

Hej, my po spacerku nr2, M. na uczelni... Miałam coś napisać, ale w między czasie zakrztusiłam się jabłkiem i z wrażenia zapomniałam już co chciałam...
A co do krztuszenia- Mieśko dziś 2 poważne zaliczył i jeden- makabrycznie wyglądający upadek, co za dzień:no:

:-) A ja kończę ogarniać chałupkę - wczoraj z K. zaczęliśmy ;-) Szykujemy się do przemeblowania.
Ediś wcina kanapki z moim schabikiem - superowy mi wyszedł :-D

reklama
o, daj przepis:) A jak będziecie przemeblowywać??? Też muszę trochę ogarnąć ,bo mgordon wpadnie. Ale ona jak rodzina, szaleć nie muszę z porządkami:-D

Do góry