reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Wow :-)
My dziś nie byliśmy na spacerze, bo ja nie mogłam się ogarnąć... Teraz Ediś wcina drugie śniadanie i będzie szedł dziś chyba wcześniej spać, bo jakiś taki markotny jest... A jutro jedziemy do mojej pracy, załatwiać sprawy związane z moim powrotem... Ja nie chcęęę... :-p

reklama
OJ ,JA TEEEEEż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedyś bedę taki miała, więc czas zacząć kolekcjonować meble, czyż nie?:-D:-p

he he he, no w sumie... ;-)
No i Ediś poszedł spać... A ja idę się przymierzyć do nowych materiałów - wczoraj odebrałam z poczty :-)

witam się i ja :-)
właśnie wróciliśmy ze spacerku rowerkiem i szaleństw na działce, w końcu troche sie troszke ochłodziło i jest czym odetchać, a i w domu inne powietrze, mogły by upały dać odpoczac na jakis czas...
Aestima ładne te szafy, bedziesz miała cięzki wybór
ja-zolza udanego przemeblowania

ironia niezły ten hit miesiąca, dobry "sprzęt" zeby zajac malucha ale młodszego niz nasze na jakis czas np. podczas gotowania obiadu
pewnie przy dłuzszym przebywania w tej trampolinie nie jest zbyt zdrowa dla dziecka, ale raz na jakis czas i na krótko czemu nie, tylko ta cena....

reklama
Do góry