reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

forever, ale np Michał też chciał jechać na zlot- właśnie nam teraz o to chodzi żeby znajdować rzeczy atrakcyjne dla wszystkich, całej rodziny!:) nie mówię, ze zawsze, wszystko będziemy robić razem, ale teraz mamy taki czas:) kiedyś to michał nawet na 3 tygodniowe rejsy wyjeżdżał a i ja jeździłam za granicę sporo z rodzicami, ale źle to znosiliśmy ( rozstania) i poki co nie mamy na takowe ochoty...

reklama
Aestima - nie ma sprawy, jeśli M. się dobrze bawi to super :tak:Tylko czasem tatusiowie są ciągnięci niejako na siłę, gdy w tym czasie woleli by robić co inne. :sorry: No i racja, że spędzacie czas wspólnie. Ja powiem szczerze nie wiem jakby było gdyby Młoda miała pełna rodzinę zważywszy na wszystkie okoliczności przyrody. :tak: Ubawiłam się nieco jak mi Siostra przyrodnia mojego Dziadka, dobrze po 80 - tce powiedziała, że dobrze zrobiłam ( b. delikatnie zapytała dlaczego z Tatą Młodej nie wyszło ) - w tamtej gałęzi rodziny sporo jest starych panien :-p, ja najmłodsza - i choć dziecko mam. :-)

Aestima, cudny komplecik! :-D Cholerka, nie wiem, chyba się skuszę :-p
A co do niechęci rozstań, obie wiemy, jak jest ;-) Jak pisałam - najważniejsze, że Wam obojgu taki układ pasuje - to jest super :-)

u nas Michał chodzi 2 razy na basen sam a 2 razy z nami i tez jest fajnie :-D kiedys grał ale teraz dziecko, praca nie ma kiedy nawet sie umowic z ludzmi.. a szkoda..

ja tam lubię jak moj idzie na basen bo robi to zawsze wieczorem jak mały idzie spac a ja mam wolny czas dla siebie :-D:-D

misia - a niania spoko... bawi sie fajnie z mlodym chodzą na spacery sprząta prasuje cud :tak:

a ja nie chce kochana :p za duzo kasy to pozera.. ale byle do wrzesnia :tak: ja tak naprawde teraz zarabiam mniej niz gdybym byla w pracy i dorabiala.. ale nie moge sobie pozwolic na taka długa luke w cv

czasami lepiej dolozyc do interesu a pozniej miec z górki :tak::tak:

dopiero od wrzesnia odpoczniemy bo wydatki zmniejsza nam sie o jakies 800 zł ;-)

reklama
a mi się wydaje że każdy tak to wszystko sobie ustawia jak mu pasuje, my np. zdecydowalismy wspólnie ze mój G. bedzie w trasie cały tydzień i tylko na weekendy w domu, a ja zajmuje się domem i dzieckiem, wiadomo czasem jest mi ciężko i mam wszystkiego dosyc ale tak zdecydowalismy, co innego weekendy mielismy dzielic sie obowiązkami i spedzac je razem zeby wykorzystac wspólny czas maksymalnie, różnie to bywa szczególnie ostatnio (np. w weekend gdy mój G. mnie doprowadził do szału, ale pogadaliśmy i chyba zrozumiał i chociaz spróbował postawić sie w mojej sytuacji), ale staramy sie dojśc do porozumienia i znaleśc jakis kompromis dobry dla całej naszej 3
Aestima np. nie wyobraża sobie dłużysz rozstań, dla nas to norma i jestesmy do tego przyzwyczajeni i wiedzilismy na co sie porywamy...

Do góry