hej:-) ale tu dzisiaj pustki... Ja sama przez wekend z Emisią, bo M w delegacji ale pownien wrócić o 15 i jedziemy na grilla do znajomych na działencje:-) u mnie samopoczucie rewelacyjne, Emilcia do rany przyłóż, coraz więcej się do mnie przytula i nastawia pyszczek
troche żebyście naprodukowały, mam nadzieję, że każdej odpiszę;-)
Majqa zdrówka dla Mareczka, oby uszko nie dawało mu się bardzo we znaki, buziaki zdrowiaki
zołzik mam nadzieję, że nocki spokojniejsze, a ogóle mój M ostatnio nagrywał w studio utwór na wspólną płytę dla Kotańskiego, jestem z niego dumna, bo 'piosnka' wyszła im genialnie!
a jak wczorajsze wyjście na miasto z Mężusiem?;-) romantico?
asinka jak samopoczucie? dalej mdłości Cię meczą? buzial w brzuchola i taki sam buzial dla
trasi - i nic Ci nie pomaga na mdłości? nie dziwię Ci się, że nie masz sołi na przygotowania do egz, jeszcze ta pogoda...
ironia fajnie, że remont skończony, to już się nie włóczysz po sąsiadach, żeby się wykapać?
remontowaliście łazienkę? czy cuś jeszcze? pochwal się
Kati, wyluzuj, duże z nas dziewczynki, raczej każda rozumie, że nie da się wszystkim odpisać... albo brak czasu, albo chęci - dla mnie to dosyć logiczne ;-) I tak Cię kochamy
buhahahaha
kati ja też nie zawsze wszystkim odpisuje, choć staram się, więc proszę mnie również nie pomijać (żart, choć z reguły jestem foszasta i obrażalska
)
moon udanego urlopu kochana!!!:-)
marta polewałaś Norberta wężem ogrodowy?
nie bał się?;-)
lavrunia udanego odpoczynku na działce, fajnie, że się 'rozerwiesz' i dzieciaczki też
Blusia jak Twoje samopoczucie? jak spędzasz wekend? a jak z jedzeniem u Ady? dalej je jak ptaszek?
mama M a skąd te mrówki u Was???
Aestima wow ale miejsce!!!